„Fear the Walking Dead” a ajuns la finalul celui de-al șaptelea sezon

Luni, 6 iunie, AMC difuzează al șaisprezecelea și ultimul episod din al șaptelea sezon al mega hitului „Fear the Walking Dead”.

Episodul se numește „Gone”/ „Dispăruți” și este așteptat cu nerăbdare de fani din mai multe motive. În primul rând, este episodul care ne dă indicii despre care va fi soarta personajelor în al optulea sezon, mai ales după ce centrul de interes al sezonului curent, fortăreața numită Turnul, a ars, iar supraviețuitorii de pe urma dezastrului trebuie să găsească un nou adăpost, o nouă destinație.

În același timp, în episodul 15, dar și al o sutălea al serialului, publicul și-a luat rămas bun de la un personaj care a fost acolo de la început: Alicia Clark, interpretată de Alycia Debnam-Carey. „Serialul mi-a dăruit atât de multe”, a scris ea pe Instagram, unde a vorbit și despre multele moduri în care „Fear the Walking Dead” i-a schimbat viața. „Am avut onoarea să lucrez cu atât de multe persoane talentate, care m-au inspirat. Am avut parte de atât de multe oportunități, cum ar fi să regizez și am creat legături cu fani incredibili care m-au susținut pe parcurs”, a mai spus ea.

În plus, Alicia nu a murit, ci doar a primit o nouă șansă la viață, așa că personajul s-ar putea întoarce în serial, așa cum au mai făcut-o altele de-a lungul timpului.

Iar episodul de luni trece de la „adio” la „bine ai revenit!”, pentru că acesta este episodul în care unul dintre cele mai îndrăgite personaje chiar se întoarce! Madison Clark, mama Aliciei, interpretată de Kim Dickens, a făcut parte din poveste încă din episodul pilot difuzat în 2015. Dickens a părăsit serialul în mijlocul celui de-al patrulea sezon, însă se întoarce triumfal în al șaptelea sezon. Ultima oară când fanii au văzut-o, Madison era pe un stadion și toți apropiații ei (inclusiv fanii) credeau că aceasta a murit. În schimb, acum știm că ea era pe cale să înceapă o călătorie pe cont propriu.

În următorul sezon, din cauză că filmările se vor petrece în alt stat american (se mută din Texas

în Georgia), și personajele care au mai rămas în viață după catastrofă vor avea parte de un decor nou și proaspăt și de aventuri în afara zonei lor de confort. Desigur, oriunde s-ar duce, personajele nu au cum să scape de morții-vii care le amenință veșnic existența. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *