3 lucruri importante de stiut cand vrei sa arunci mobila veche

Daca ti-ai luat mobila noua si vrei sa scapi de cea veche ori pur si simplu ai o saltea de aruncat sau un electrocasnic, trebuie sa tii cont de cateva lucruri inainte sa faci asta.

  1. Nu poti scoate mobila sau electrocasnicele in fata blocului

Majoritatea oamenilor fac acest lucru, desi este ilegal, mobilierul vechi sau electrocasnicele nu pot fi lasate in fata blocului ori la gunoi deoarece riscati o amenda destul de mare.

  • Nu le poti transporta oriunde

Desi pare usor, nu poti apela la o firma de transport sa-ti duca pur si simplu mobilierul sau electrocasnicele la groapa de gunoi, cele mai multe vor refuza, deoarece risca si ei la randul lor amenzi din partea primariei ori politiei.

  • Trebuie sa apelezi la o firma specializata

Ca sa te debarasezi de mobila veche, trebuie sa apelezi la o firma care se ocupa cu debarasare mobila si debarasare electrocasnice vechi, indiferent de ce ai nevoie de debarasat, acestia le pot prelua si le pot duce la centre de casat. De exemplu daca ti-ai achizitionat o combina frigorifica noua si vrei sa scapi de cea veche, acestia o vor duce la centru de casare electrocasnice, unde nu polueaza si nu ajunge in mediu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *