3 lucruri pe care nu le vei afla de la niciun alt curs SEO la care vei participa

In prezent, in tara noastra exista mai multe cursuri SEO, insa majoritatea se desfasoara online, iar numai unul iti va furniza nici mai mult, nici mai putin de 50 de ore de informatii 100% actualizate despre acest domeniu. Este vorba despre Jedi SEO School, o adevarata scoala de SEO infiintata de Ovidiu Joita, founder si CEO iAgency, cu o experienta de peste 15 ani pe piata marketing-ului online. Orele se desfasoara de luni pana miercuri, de la orele 18 la 20, la sediul iAgency din apropierea Pietei Unirii din Bucuresti.

In cadrul acestui curs SEO, pe langa notiuni de baza despre domeniu, precum cele legate de optimizarea on page si off page, vei afla si unele noutati absolute despre algoritmii Google, printre care faptul ca acestia acorda o pondere mult mai mare unor metrici precum Indicatorii de User Experience si valorii brand-ului. De altfel, mai jos ti-am pregatit o lista cu informatii pe care le vei putea afla doar in cadrul Jedi SEO School. Inscrierile sunt deschise pentru cea de-a treia promotie, care va incepe cursurile in luna octombrie.

  1. Tine minte acronimul EAT. Pe 1 august, Google a realizat un nou upgrade al algoritmilor sai, iar expertii internationali in SEO au ajuns rapid la concluzia ca acesta favorizeaza site-urile care au urmatoarele trei calitati: experienta (E – expertise), autoritate (A – authoritativeness) si incredere (T – trustworthiness). Din acest motiv, peste 40% dintre site-urile afectate in urma acestui update provin din domeniul sanatatii, intrucat disemineaza informatii false sau inexacte, fie voit, fie involuntar.

Bineinteles, cea mai simpla metoda de a ridica “EAT”-ul site-ului tau este de a angaja o agentie de marketing online care sa preia fraiele acestuia si sa il urce pana in primele pozitii din Google. Totusi, daca nu dispui de fondurile necesare, o alta varianta foarte la indemana este sa inveti singur cum sa faci acest lucru. Doar la cursul SEO sustinut de Ovidiu Joita vei invata cum sa imbunatatesti autoritatea site-ului tau si cum sa cresti increderea publicului in produsele, serviciile si informatiile pe care le oferi.

  1. Creeaza continut unic. Atat blogerii, cat si jurnalistii, dar si publicul larg si Google iubesc continutul unic. De ce? Pentru ca este nemaiintalnit, interesant si denota multa munca si seriozitate din partea celui care l-a scris. Si, nu in ultimul rand, pentru ca acest continut unic va ajunge sa fie foarte citat, ceea ce inseamna numeroase backlink-uri pentru site-ul tau. Iar backlink-urile de calitate, provenite de pe site-uri cu o mare autoritate si relevanta, sunt unul dintre cei mai importanti metrici luati in calcul de Google. Iata o alta informatie pe care doar acest curs SEO ti-o ofera!
  2. Elimina paginile “zombi” de pe site. Aceasta este una dintre putinele tehnici SEO care functioneaza intotdeauna, indiferent de vechimea sau autoritatea domeniului ori de activitatea unui anumit business. Paginile “zombi” sunt acele pagini de pe un site care au valoare zero, in sensul ca nu ofera niciun fel de informatie relevanta, nici pentru vizitatori, nici pentru motoarele de cautare. Eliminarea paginilor “zombi” sau transformarea continutului acestora intr-unul interesant este o garantie a succesului, despre care vei afla in cadrul acestui curs SEO.

Cea de-a treia promotie a cursului SEO Jedi SEO School se desfasoara intre 1 octombrie si 27 noiembrie 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *