3 lucruri pe care sa le iei in considerare atunci când cauți să închiriezi un apartament sau o garsonieră

Tot mai mulți studenți, și nu doar ei, încep să caute anunturi aparatamente de vanzare sau anunturi apartamente de inchiriat odată cu începerea lunii iulie. Cu toate acestea nu toți știu ca dacă ar apela la un site de anunțuri gratuite lucrurile ar fi mult mai simple.

De ce sa apelezi la un agent mobiliar când poți fi tu propriul tău agent, dând un search pe un site de anunțuri unde vei putea găsi de la anunturi masini second hand și pana la anunțuri apartamente de închiriat. Totusi, dacă vrei sa te asiguri ca șederea ta in noua locuința va fi asa cum îți dorești, va trebui sa fii atent la 3 lucruri.

  1. Zona locuinței
  2. Vecinii, împrejurimile
  3. Apartamentul sau garsnoiera

Zona locuinței

Zona este foarte importantă pentru a te simți în siguranța indiferent de ora la care te vei întoarce acasa. Pe lângă asta, de zona depinde și durata de timp pe care o vei parcurge atunci când va trebui sa ajungi la facultate sau la job.

Vecinii, împrejurimile

Te poți interesa la proprietar de vecini, dacă sunt familiști, tineri sau oameni singuri. Pentru mine a contat sa am vecini liniștiti și sa nu ma simt stingherită in scara blocului atunci când ajung pe timpul nopții acasa

Apartamentul sau garsoniera

Bineînțeles, cel important este spațiul în care vei locui. Acesta trebuie atent studiat pentru a putea să fie pe placul tău. Fie că vrei să fie decomandat, sau nedecomandat sau poate vrei o garsoniera sau de ce nu, aparatament cu 2 sau mai multe camere. Printr-un filtru al site-ului vei putea găsi un apartament pe care sa îl vizitezi in prezența proprietarului. Pe perioada vizitei vei putea vedea dacă apartamentul este destul de spațios sau linistit, iar dacă nu te mulțumește poți alege sa mai vizitezi pana vei găsi apartamentul mult visat.

Ține cont de cei trei factori menționați mai sus și asigura-te ca șederea ta in noul apartament va fi una prielnică. Fi atent ca zona în care vei locui să fie una în care să te simți în siguranță și că noua locuința va fi una care să îți satisfacă nevoile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *