3 sfaturi pentru alegerea și folosirea bijuteriilor nonconformiste

Manifestarea personalității este o caracteristică distinctivă pentru fiecare dintre noi. În timp ce unii preferă să se exprime prin îmbrăcăminte, alții optează pentru un alt tip de abordare – mult mai nonconformist.

Istoria piercing-ului este foarte vastă, începând încă din secolul al IV-lea. Există inclusiv o mumie care are peste 50 de tatuaje și mai multe găuri în urechi, drept reper vizual al tuturor momentelor și elementelor culese în timp. Fiecare bijuterie nonconformistă are semnificația sa spirituală, pe care doar cei care o poartă o înțeleg. În cazul în care ești pe punctul de a alege una pentru tine, alocă timp pentru a cunoaște următoarele sfaturi de la experți în domeniu.

  1. Cunoașterea de la bun început a tehnicii de piercing

Modul în care se va realiza gaura pentru piercing pe corpul tău este foarte importantă. Cu ajutorul acestui detaliu, poți să descoperi dinainte care este modalitatea optimă de tratare a zonei afectate, precum și contraindicațiile pe care trebuie să le respecți. La ora actuală, sunt cunoscute mai multe tehnici de piercing, dintre care două sunt foarte des folosite. Acestea sunt:

  • Tehnica clasică de piercing – se realizează cu un ac sau prin intermediul unui pistol cu ac. Ai nevoie de o perioadă de vindecare mai mare a zonei, situată undeva între 3 și 6 luni. În plus, igiena este imperios necesară, chiar de mai multe ori pe zi;
  • Tehnica punching de piercing – prevede ca țesutul să fie complet eliminat și înlocuit cu un cercel circular. În general, perioada de recuperare se situează între 2 și 4 săptămâni.
  • Alegerea tipului de piercing

Dacă te-ai decis deja asupra datei în care îți vei face piercing, este cazul să alegi și modelul pe care îl vei purta. Multe dintre cele recomandate se înscriu în categoria de piercinguri argint, întrucât nu vor afecta în nici un fel corpul sau organismul. O altă recomandare de modele spre care mulți dintre experții în domeniu se orientează în munca lor este reprezentată de piercinguri titan, mulțumită faptului că au o greutate mult mai mică și sunt foarte ușor de folosit.

Tipul de piercing ține cont și de zona în care îți dorești să îl faci. Astfel, este important să știi că doar în ureche ai 14 poziții diferite din care poți alege, în funcție de dorințele și preferințele tale.

  • Materialele folosite

Recomandările nu sunt singurele aspecte pe care trebuie să le iei în considerare atunci când îți alegi salonul la care să apelezi pentru piercing. Folosindu-te de informațiile necesare, poți opta singur/ă pentru un anumit loc. Cunoaște înainte de toate care sunt materialele utilizate, în așa fel încât să te asiguri din timp de conformitatea salonului.

Bijuteriile nonconformiste atrag întotdeauna atenția, fiind un mod unic de a-ți exprima personalitatea și modul de a fi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *