3 sfaturi pentru o ingrijire cat mai usoara a parchetului stratificat

Parchetul stratificat este alegerea multora dintre noi atunci cand trebuie sa amenajam podeaua casei in care locuim. Avantajele oferite de catre acest material fac ca parchetul stratificat sa fie apreciat de foarte multa lume, indiferent daca acestia locuiesc la bloc sau la curte. Dintre toate materialele ce pot fi folosite pentru acoperirea podelei, parchetul stratificat este alegerea care ofera cele mai multe avantaje, acest lucru fiind principalul motiv pentru care acesta este utilizat atat de mult. Pentru ca parchetul stratificat sa poata fi intretinut cat mai simplu este necesara respectarea anumitor sfaturi, 3 dintre cele mai importante astfel de sfaturi fiind prezentate in continuarea acestui articol.

  1. Cu toate ca parchetul stratificat este rezistent la umiditate trebuie avut mare grija cu nivelul de umiditate din incaperea in care este amplasat parchetul stratificat. Tehnologia a avansat foarte mult si in ceea ce priveste confectionarea parchetului motiv pentru care in acest moment parchetul stratificat poate fi utilizat cu succes atat pe podeaua baii sau a bucatariei. Pentru ca intretinerea acestui parchet sa fie cat mai simplu de realizat dar si pentru a nu afecta durata de utilizare a acestuia nivelul de umiditate trebuie tinut sub control chiar si in baie sau bucatarie.
  2. Evitarea zgarieturilor este un sfat care daca este respectat va face ca intretinerea parchetului stratificat sa fie extrem de simplu de realizat. Pentru a respecta acest sfat trebuie evitata utilizarea obiectelor ascutite pe suprafata parchetului stratificat.
  3. Stergerea periodica de praf a parchetului stratificat este o actiune ce nu trebuie ignorata in cazul in care iti doresti ca intretinerea parchetului stratificat sa fie simplu de realizat. Desi la prima vedere praful nu este un factor periculos adevarul este ca acesta afecteaza integritatea parchetului stratificat in cazul in care acesta nu este curatat periodic.

Acestea sunt in concluzie 3 dintre cele mai importante sfaturi de care trebuie sa tii din momenutl in care achizitionezi parchet stratificat. Acesta poate fi achizitionat extrem de simplu si la cel mai bun raport pret calitate prin intermediul celor de la parchetpeviata.ro, site-ul care ofera o varietate mare de produse printre care parchet alb gri / electric light 3s.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *