4 lucruri pe care trebuie să le soliciți în oferta de preț

Cele mai multe firme cu care se colaborează funcționează pe baza unei oferte de preț. Dacă produsele și serviciile de care avem nevoie, în calitate de persoană fizică, vin la un preț prestabilit, lucrurile se schimbă radical atunci când avem titulatura de persoană juridică.

Contractarea mai multor servicii ale unei firme multi-dezvoltate se face pe baza unei oferte de preț. Cu ajutorul ei, se pot aplica anumite reduceri și discounturi în favoarea clientului. Înainte de a finaliza mail-ul în cauză, însă, asigură-te că ai solicitat și următoarele aspecte:

  1. Orarul de funcționare

Chiar dacă nu pare a fi un aspect important într-o ofertă de preț, orarul de funcționare te va ajuta să preconizezi intervalul în care business-ul tău va fi închis, în cazul în care apelezi la servicii de dezinsectie Constanta.

  • Prețul solicitat

Printre cele mai importante caracteristici se numără prețul. Este de așteptat ca, la început, să se ofere un preț estimativ care poate fi mai târziu negociat și modelat în funcție de dorințele ambelor părți. Cunoscând costurile de la bun început, poți să pui pe listă firmele care se încadrează în limitele tale bugetare, evitându-le pe cele care nu.

  • Autorizațiile și certificatul de funcționare

Contactarea altor firme pentru furnizarea de produse și servicii specifice trebuie să se facă în mod legal. Pentru asta, este recomandat să soliciți inclusiv autorizațiile și certificatul de funcționare. Acest pas este important pentru a te asigura că firma există și că nu are probleme legale care, în timp, ar putea afecta buna colaborare dintre voi.

  • Tipul de produse utilizate

Produsele utilizate de firmele în cauză trebuie cunoscute de la bun început. Spre exemplu, business-urile care asigură servicii de dezinsecție, deratizare sau curățenie lucrează cu aparatură specializată, precum și cu produse de înaltă calitate. Toate aceste informații ar trebui să se regăsească în oferta de preț, motiv pentru care ar trebui, în mod prealabil, solicitate.

Pentru a obține toate detaliile necesare, oferta de preț te va ajuta să le ai pe toate într-un singur loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *