4 motive pentru care barbatii ar trebui sa poarte un ceas

Traim vremuri in care un barbat poate verifica ora exacta apasand un singur buton pe smartphone-ul sau, asa ca se pune firesc intrebarea care ar fi motivele pentru a mai purta ceasuri barbatesti. Cu toate ca fiecare barbat ae propriile sale motive pentru a alege un ceas, exista cateva care merita luate in considerare si care va vor convinge ca ceasul nu este deloc un accesori neglijabil.

Ceasurile de mana sunt functionale si confortabile

Poate deveni incomod sa cauti smartphone-ul in buzunar pentru a afla cat este ora exacta, iar purtarea unui ceas la mana poate fi o solutie confortabila si foarte utila. Astfel, barbatul poate afla cat este ora avand ambele maini libere si fiind gata de actiune. Mai mult, cu un ceas de mana traditional nu trebuie sa isi faca griji in legatura cu incarcarea regulata. Astfel, un ceas cu cuart poate fi utilizat luni de zile inainte de a fi necesara schimbarea bateriei, in vreme ce un ceas automat va fi oricand disponibil. 

Ceasurile de mana arata bine

Inainte de functionalitate, la proiectarea unui cea de mana se tine intotdeuna cont de design. Astfel, ceasul de mana barbatesc este una dintre putine bijuterii masculine care se poate purta cu incredere in fiecare zi, indiferent de ocazie sau eveniment. Daca este bine ales, un ceas elegant si bine proiectat poate adauga un plus de stil si rafinament oricarei tinute. Este un detaliu subtil pe care care oamenii il vor observa.

Ceasurile de mana dau indici despre starea financiara si personalitatea barbatului

In prezent, cea mai simpla modalitate de a-ti semnaliza starea financiara cu un ceas de mana este, desigur, purtarea unui model de lux de calitate superioara. Nimic nu denota mai bine prosperitatea unui barbat, decat un Rolex vintage de 30.000 de dolari.

Pe de alta parte, daca barbatul nu este caracterizat de un astfel de afisaj, el poate opta pentru un ceas de mana care sa denote personalitatea sa. Astfel, daca este o fire practica, poate alege un ceas robust, adecvat pentru scufundari.

Ceasurile de mana sunt atemporale

Cu toate ca a trecut un secol de la inventia sa, ceasul de mana a obtinut o distinctie atemporala in lumea stilului. Un ceas de mana clasic, bine conceput, este asemeni unui costum bine croit – va arata bine inca zeci de ani de acum inainte. De aceea un Rolex vechi de 60 de ani inca se vinde cu zeci de mii de dolari. Chiar daca un ceas de mana costa mult, acesta este o investitie care va continua sa plateasca dividentele prin utilizarea in anii urmatori, crescandu-si chiar valoarea. Mai mult, atemporalitatea cesurilor de mana face ca acestea sa fie o mostenire fantastica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *