4 motive sa oferi mai des bijuterii cadou

Pentru femei, bijuteriile sunt motiv de bucurie, in special atunci cand sunt primite in dar de la persoanele dragi. In perioadele din preajma sarbatorilor atat femeile cat si barbatii iau cu asalt magazinele din mall in cautare de bijuterii argint pe care sa le poata oferi cadou.

O solutie mult mai practica pentru a evita aglomeratia din magazine si cozile infernale ce par de multe ori ca nu se mai termina ar fi magazinele online. Si aici produsele din categoria bijuterii din argint. se regasesc in diverse modele si marimi.

Daca pentru barbati, aceasta adoratie a femeilor pentur bijuterii nu este justificata, reprezentantele sexului frumos sunt de parere ca este un lucru absolut normal si evident.

Motivele sunt intra-adevar simple daca cercetezi in profunzime acest comportament. Iata care sunt acestea:

  1. In primul rand, bijuteriile, in special cele din categoria bijuterii argint 925, au un efect uimitor asupra unei tinute, aparent banale in prima faza. Rolul acestora este de a completa un outfit office sau elegant in asa maniera incat nu doar acesta sa iasa in evidenta, ci mai ales femeia ce il poarta.
  2. In al doilea rand, daca sunt corect alese in functie de fizionomia fetei si corespunzator cu dimensiunile fiecareia, bijuteriile au menirea de a scoate in evidenta trasaturile delicate ale gatului, fetei sau mainilor (in functie de bijuteria aleasa).
  3. In al treilea rand, este un lucru dovedid ca astfel de cadouri, sub forma bijuteriilor de argint, au efect psihologic asupra femeilor, determinandu-le sa se simta mai increzatoare in fortele proprii si in aspectul lor fizic.
  4. Nu in ultimul rand, un barbat ce alege sa-i ofere parteneri o bijuterie de argint, va creste in ochii acesteia. Acest lucru se intampla pentru ca, fiind considerate cadouri de lux, se presupune ca oferirea lor denota atentie si implicare din partea lui, iar acest lucuru va impresiona cu siguranta orice femeie.

Desi ultimul motiv ar putea fi principalul argument ce ii va motiva pe barbati sa ofere mai des bijuterii partenerelor, si primele 3 sunt aspecte de care acestia ar trebui sa tina cont.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *