4 sfaturi care te pot ajuta să te bucuri de o călătorie fără griji

vulcanizare bucuresti

Vacanțele petrecute cu întreaga familie sunt cele mai așteptate perioade din an. Totuși, dacă vacanța implică și mers cu mașina la drum lung alături de copii, atunci sunt unele lucruri de pus la punct. Pe de o parte, mașina trebuie să ofere tuturor siguranță deplină, iar pe de altă parte, cei mici au nevoie de activități distractive pentru ca drumul până la destinație să nu fie unul chinuitor nici pentru ei, nici pentru șofer.

Principalul aspect de care trebuie avut grijă este siguranța mașinii, așa că va trebui să ajungeți la o vulcanizare non stop București unde mașina va fi pregătită pentru drum lung. Apoi, cu puțină planificare, aveți toate șansele să transformați călătoria lungă într-o parte plăcută a vacanței. Iată doar câteva sfaturi:

Consultați experții înainte de a pleca la drum. Și, în acest caz, experții sunt cei mici. Planificarea este esențială pentru fiecare aventură, așa că va trebui să întocmiți un plan de călătorie care să îi mulțumească pe toți. De exemplu, puteți programa pauze la fiecare două ore pentru ca cei mici să își întindă picioarele și să mai epuizeze puțin din energia acumulată. Puteți opri în apropiere de un parc, de un loc de joacă sau de un obiectiv care poate fi vizitat. Astfel de pauze echilibrează inactivitatea prin care trec copiii în timpul călătoriilor cu mașina și, în plus, puteți alege activități adaptate vârstei și intereselor copiilor.

Călătoriile cu mașina trebuie să fie confortabile. Cu puțin noroc, după o pauză petrecută într-un parc sau la un loc de joacă, copiii vor adormi buștean, încurajați de zgomotul motorului. Pentru a vă asigura că cei mici vor dormi o bună parte din călătorie, aduceți de acasă pături pufoase, jucăriile preferate și hainele în care se simt ei cel mai confortabil. De asemenea, folosiți folie auto pentru geam pentru a întuneca puțin locurile din spate, așa încât copiii să doarmă netulburați de lumina puternică a soarelui. Dacă aveți copiii de vârstă mică cărora le place să asculte povești înainte de culcare, puteți înregistra în prealabil poveștile.

Includeți tehnologia în călătoriile cu mașina. Dispozitivele electronice sunt ideale pentru călătoriile lungi cu mașina, așa că nu uitați să vă echipați mașina cu BSP playere, jocuri electronice portabile și filme video. Puteți achiziționa playere video care se conectează la bricheta mașinii. În plus, sunt nenumărate alte activități excelente de călătorie, așa că cei mici nu trebuie lăsați să se plictisească, iar șoferul trebuie să beneficieze în orice clipă de condiții prielnice pentru condus. Dacă obișnuiți să faceți opriri lungi și să folosiți în continuare radioul sau alte dispozitive electronice, discutați la o vulcanizare non stop sector 3 despre cum puteți să protejați bateria. Cu atât mai mult veți avea nevoie de baterie, dacă plecați în camping.

Propuneți copiilor jocuri creative. Va trebui să împachetați cărți de colorat, hârtie, carioci, creioane, pixuri și stickere pentru a ști sigur că veți avea liniște necesară pentru a conduce. Nu oferiți din prima toate aceste lucruri copiilor, ci scoateți treptat câte o carte de colorat sau câte o jucărie pentru ca cei mici să aibă întotdeauna ceva de făcut. Dacă aveți acasă jucării vechi cu care nu s-au mai jucat de ceva timp, în timpul călătoriei cu mașina s-ar putea să înceapă să le îndrăgească.

Contează foarte mult ca cei mici să aibă ceva de făcut și să nu streseze șoferul sau să creeze momente de disconfort, dar la fel de mult contează ca mașina să fie un mijloc de transport absolut sigur, așa că înainte de a pleca la drum, faceți o oprire la o vulcanizare non stop pentru a pune ultimele detalii la punct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *