5 Idei de cadouri pentru luna Martie

Martie, luna în care devenim mai generoși, mai apropiați de cei dragi și de natură, evident că nici micile momente de bucurie în această lună nu pot lipsi.


Cadourile sunt cea mai puternică formă de apreciere și de mulțumire, cu fiecare cadou oferit transmitem emoția și experiența trăirilor noastre.
Mărțișorul este asociat cu primăvara, cu ideea de tandrețe, dragoste și optimism, este perioada când apreciem mai mult, dăruim mai mult, iubim și renastem.


Odată cu trecerea vremii ideea clasică a unui simplu șnur colorat în alb și roșu nu mai e îndeajuns. Se spune că albul din șnurul de mărțișor reprezintă lumina, puritatea, candoarea și tinerețea și că în acest fir alb roșu se împletesc lumina și viața.
Astăzi el trebuie atașat unui cadou mai consistent și bineînțeles însoțit de nelipsitele flori care simbolizează speranța, dragostea și sensibilitatea.
Alegerea cadoului potrivit pentru evenimente importante din viața noastră este o sarcină destul de dificilă care ne dă mari bătăi de cap în situații de genul și nu numai.
Pentru a vă ușura decizia ne-am gândit la 5 idei de cadouri ingenioase, unice și deosebite pentru doamnele și domnișoarele din viața dumneavoastră ca semn de apreciere și iubire.

1. Lampă handmade

Pentru a fi mai productivi s-a constatat științific că nu sunt necesare doar concentrarea și efortul, iluminatul inteligent este soluția, și este bine de știut că lumina ne influențează funcționalitatea pe timpul zilei.
Lumina acestor lămpi handmade se ajustează în funcție de momentul zilei și aduce beneficii celor care le folosesc.
Ingenioasele lămpi sunt ideale și pot reprezenta cadoul perfect pentru colegele de birou dar cu siguranță pot fi apreciate și de către mama sau de către bunica atunci când citesc povesti nepoților.
Cu certitudine nu veți da greș adoptând acest cadou minunat, inedit dar și pragmatic


2. Album foto personalizat cu coperți din lemn


Albumul foto, modul de a păstra și aprecia fotografia, și ocazia perfectă de a menține amintirile cele mai frumoase într-un singur loc.
Această ,,colecție” de emoții dragi este cadoul ideal pentru mama care dorește să păstreze momentele speciale ale evenimentelor importante din viața ei și a celor dragi ei.
Se poate bucura de ele în orice clipă pentru toată viața.

3. Aranjamente florale cu trandafiri criogenati în cutii elegante

Cadoul acesta este întru totul special, florile vorbesc pentru tine, transmit emoție, dragoste, tandrețe și rafinament.
Aranjamentele create de cei de la Fleurs de prestiges desăvârșesc idea de frumos, calitate și spectacol în culori.
Varietatea de cutii speciale, buchete cu trandafiri criogenati naturali special creați pentru eternitate, fac ca alegerea cadoului perfect să fie doar un mic detaliu.
Poate fi ceva mai frumos și nobil în afara florilor?
Pentru mamă, bunică, iubită, soție, prietenă, colegă, soră aceste cadouri cu trandafiri, unice, vor întregi aprecierea și dragostea mult timp și vor aminti de aceste clipe minunate.

4. Abonament la SPA


Ocaziile speciale este bine să le tratăm în mod special.
De ce să nu răsfățăm persoanele dragi?
Este o idee de cadou revigorant, binemeritat și transmite mesajul de recunoștință și apreciere. Vor trăi experiențe unice, vor găsi liniștea și relaxarea după perioade de zbucium cotidian. https://www.body-art.ro/abonamente.html


5. Perne pictate manual

Cadourile personalizate sunt la mare căutare, ramân amintiri unice care aduc un plus de originalitate. Sunt create pentru personalitatea persoanei pentru care sunt adresate, se potrivesc a fi dăruite și sunt create a fi unice.
Au un loc aparte pentru că sunt lucrate special pentru acest moment, reflectând ceea ce suntem sau ceea ce dorim să fim.
Nu riscați niciodată cu aceste minunății, ele însuflețească atmosfera și completează decorul oricărui cămin.


Femeile din viața ta vor fi încântate și vor aprecia acest gest special.
Indiferent cui decideți să dăruiți sau ce dăruiți, important este să oferiți din suflet, deoarece adăugăm bunătate în viața altei persoane și în sufletul nostru ceva minunat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *