5 moduri în care poți folosi fâșii adezive

Când a fost ultima dată când ai vrut să montezi ceva pe perete și ai renunțat la idee gândindu-te la gaura pe care o vor lăsa cuiele în urma lor? Cu siguranță au fost momente în care te-ai gândit la o soluție care să-ți permită să montezi diverse obiecte, mai mici sau mai mari, dar fără să dureze foarte mult și să poți renunța la ele fără urme inestetice pe perete. 

Dacă ai fost în situația asta și nu ai auzit până acum de cuie și fâșii adezive ca alternativă la metodele clasice de montare, atunci te va bucura să știi că există o soluție practică pentru asta. 

Fâșiile adezive alături de cuiele adezive sunt modalitatea rapidă și estetică de a monta obiecte pe pereții casei tale. Am pregătit acest articol pentru tine, în care îți vom prezenta tot ce trebuie să știi despre fâșii adezive, cuie și cum te poți folosi de acestea.

tesa_4042448416759_77771-00005_left_LI408_pa

Ce sunt fâșiile adezive? 

După cum le spune și numele, fâșiile adezive sunt soluția modernă pentru montarea estetică a obiectelor pe numeroase suprafețe. Dacă credeai că nu există alternative care să nu afecteze aspectul pereților casei tale, aceste fâșii adezive demonstrează contrariul. 

Fâșiile adezive îți oferă libertatea de a fixa și îndepărta obiecte ori de câte ori dorești. Acestea nu lasă urme și sunt concepute pentru o fixare sigură și de durată. Când folosești fâșiile adezive nu trebuie să îți faci griji că s-ar putea întâmpla ceva cu obiectul. Odată fixat, el va rămâne acolo, până când decizi că este timpul pentru o schimbare. 

Iată 5 moduri în care poți folosi fâșii adezive

După cum spuneam, fâșiile adezive pot fi utilizate pe suprafețe foarte diverse, cu aceeași rezistență. Indiferent dacă alegi suprafețe precum tapet, tencuială sau plăci ceramice și metal, fâșiile adezive vor fixa în siguranță obiectele tale favorite. 

Am pregătit pentru tine 5 moduri în care poți folosi fâșii adezive pentru decorul casei tale.

  1. Fixarea unei oglinzi în baie 
  2. Montarea unor rafturi în dormitor 
  3. Agățarea pozelor înrămate în living
  4. Fixarea unor compartimente pentru bucătărie
  5. Montarea unui cuier, atât în interior, cât și în exteriorul casei

Toate aceste moduri de utilizare a fâșiilor adezive, cât și multe altele salvează timp. Montarea obiectelor cu fâșii adezive este rapidă. Acestea sunt foarte ușor de folosit și nici nu vei avea nevoie de unelte. 

Fâșiile adezive au o tehnologie modernă, iar acestea pot susține obiecte cu greutăți de până la 3 kilograme. Montarea și fixarea acestora, cu ajutorul soluțiilor adezive Tesa va fi o plăcere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *