5 Motive pentru a alege servere DELL EMC

Serverele DELL EMC sunt printre cele mai căutate pe piață la ora actuală, datorită avantajelor pe care le prezintă în gestinarea unei infrastructure vaste, stabile, scalabile, a unui număr foarte mare de date și a unei nevoi de stocare minime. Un server dell este foarte des întâlnit în tehnologiile de tip SAP și are o reputație foarte bună mai ales în oferirea de asistență în situații critice. De asemenea, sunt foarte puternice în protecția datelor și asigurarea disponibilității acestora, precum și la functionarea optimă în ciuda temperaturilor greu de controlat.

1. Gestionarea unui volum mare de date

Dacă dorești ca afacerea ta în mediul IT să funcționeze perfect și fără înteruperi, atunci ai avea nevoie de un server de tip DELL EMC. Aceste servere sunt renumite pentru procesoarele Intel® Xeon® care ajută la gestionarea unui volum mare de date pentru diverse centre. Prin combinarea unei game de stocare cu soluții de proiectare a datelor, serverele DEL EMC sunt foarte căutate de marile companii și ajută la atingerea celor mai critice obiective de business.

2. Oferirea de asistență

Aceste servere pot fi administrate din diverse medii IT și sunt renumite pentru automatizarea și modalitățile diverse de administrare a ciclului de viață al serverelor. Serverele DELL EMC se adaptează oricărui tip de nevoi și în funcție de specificul afacerii tale, poți opta pentru diverse variante: Dell ProSupport Plus cu SupportAssist, Dell ProSupport sau Dell ProSupport Flex.

  • Modele de dezvoltare agile

Unul dintre efectele modelului de tip „agile” este reducerea complexității Landscape-ului. De îndată ce afacerea ta va crește, Landscape-ul SAP va avea noi funcții, ceea ce duce la o nevoie de adaptare a infrastructurii. Prin folosirea mai multor hard-discuri și adăugarea unor noi spreadsheet-uri nu se obține o soluție valabilă pe termen lung, motiv pentru care un server DELL EMC poate fi de folos. Nu numai că se vor reduce costurile de energie, dar se pot și manevra mai bine workload-urile. De asemenea, se permite și monitorizarea de la distanță a infrastructurii de stocare. Prin raportarea tendințelor și a creșterii planificate, se pot face prognoze și se pot identifica eventuale riscuri.

  • Adaptarea cantității de stocare

Serverele DEL EMC oferă prin tehnologia SnapVX posibilitatea de a crea medii individuale pentru a se lucra în paralel la remedieri sau anumite funcții. Fiecare mediu creat va ocupa foarte puțin spațiu sau chiar deloc și va ajuta la stimularea productivității prin setul de date complet. Chiar și tranzacțiile online pot funcționa mai ușor cu aceste funcții.

  • Un management al ciclului de viață mai bun

Sistemul PowerMax ajută la obținerea unor sisteme SAP la viteze foarte mari, chiar și pentru actualizarea și restaurarea landscape-ului. Prin reducerea complexității operaționale și a costurilor aferente, serverele ajută la efectuarea acestor întreruperi programate pe perioade cât mai scurte de timp. Pachetul Dell EMC Ready ajută la calculul cât mai exact al networking-ului și al capacității de stocare într-o variantă optimă și rapidă. Aces avantaj se adaptează infrastructurilor de tip SAP, permițând disponibilitatea datelor în mod continuu și migrarea acestora din mediul virtual.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *