5 motive pentru care sa alegi tigla metalica Bilka pentru acoperisul locuintei tale

Alegerea invelitorii pentru acoperis reprezinta o decizie dificila pe care trebuie sa o faca fiecare familie care isi construieste o casa sau antreprenor care construieste sediul unei companii. Acoperisul joaca un rol important atat din punct de vedere estetic, cat si practic. Temperaturile scazute sau precipitatiile iti pot aduce reale probleme daca nu ai ales un produs de calitate, ci te-ai lasat influentat doar de pretul scazut.

Acoperisul unei locuinte este supus in randuri repetate unor incercari din partea naturii: ploi, vant, frig, temperaturi ridicate. Toate acestea pot conduce la scurtarea duratei de viata a invelitorii, iar din acest motiv este important sa facem alegerile corecte inca din momentul contructiei.

Fiind unul dintre cele mai apreciate produse din gama Bilka, tigla metalica este o invelitoare apreciata de tot mai multi clienti care isi construiesc locuinte, dar si de dezvoltatorii imobiliari care construiesc locuinte in serie. In momentul actual, numarul acoperisurilor care folosesc tigla metalica ca invelitoare depaseste pragul de 250.000.

Bilka Romania – un producator de top de sisteme pentru acoperisuri

Aceasta companie care si-a construit un brand atat de puternic in domeniul sistemelor pentru acoperisuri, Bilka Romania, este pe piata de peste 13 ani. La momentul actual, tigla metalica Bilka acopera peste 200.000 de case, un numar impresionant care poate reprezenta cel mai solid argument al calitatii. 

Tigla metalica produsa de Bilka este o invelitoare apreciata atat de clienti, cat si de constructorii cu experienta din domeniul imobiliarelor. Aceasta alegere este potrivita pentru diferite tipuri de cladiri, iar gama de culori din care puteti alege este una larga si multumitoare pentru fiecare potential client. O statistica impresionanta realizata in jurul acestei companii demonstreaza cat de eficient a lucrat aceasta companie in cei 13 ani de activitate – in anul 2018, un sfert din numarul acoperisurilor comercializate la noi in tara au purtat amprenta Bilka.

Iata care sunt principalele motive pentru care trebuie sa alegi tigla metalica Bilka atunci cand esti in cautarea unei invelitori rezistente:

  • tigla metalica de la Bilka este construita din materiale de calitate, rezistente in timp, iar produsul final arata intr-un mare fel
  • pentru ca are o greutate foarte mica, tigla metalica este usor de montat, iar acoperisul va fi finalizat intr-un timp scurt
  • tigla metalica este rezistenta impotriva focului, deci temperaturile foarte ridicate nu reprezinta un risc pentru acoperisurile care folosesc acest model de invelitoare
  • costurile finale ale unui acoperis care foloseste tigla metalica de la Bilka sunt mult mai mici, in comparatie cu alte invelitori
  • Bilka ofera mai multe tipuri de garantii, in functie de modelul ales

Pentru a beneficia de cele mai bune conditii in propria locuinta, folositi si folia anticondens de la Bilka inca din momentul in care construiti acoperisul. Acest material ajuta la pastrarea eficienta a structurii de rezistenta din lemn a acoperisului si prelungeste durata de viata a constructiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *