5 motive pentru care sa lucrezi la un studio de videochat precum Studio20

studio de videochat

Sa lucrezi intr-un studio de videochat marca Studio20 inseamna, in primul rand, venituri de ordinul miilor de dolari pe luna. Apoi, conditiile de lucru extraordinare pe care le punem la dispozitia modelelor noastre si numeroasele avantaje atat pe plan profesional, cat si personal, reprezinta o alta motivatie. Astfel, daca esti tanara si ambitioasa, arati bine si iti doresti un trai mai bun, solutia ta poate fi o cariera de succes in cadrul celui mai mare studio de videochat din lume!

Cu o experienta de peste 17 ani in domeniu si locatii pe 3 continente diferite (Europa, America de Nord si America de Sud), Studio20 te va ajuta sa castigi bani mai usor, in timp ce te distrezi, si sa inveti foarte multe lucruri utile. In felul acesta te vei bucura de un job bine platit, iti vei atinge toate obiectivele financiare si vei avea satisfactia muncii tale! Iata, asadar, cateva motive pentru care sa lucrezi la un studio de videochat precum Studio20:

1. Contract de artist-interpret, venituri sigure si legale
Pe langa avantajul de a avea un job bine platit, cu pana la 25.000 de dolari pe luna, vei avea si siguranta unui loc de munca stabil. Acest lucru se datoreaza faptului ca Studio20 este un studio de videochat 100% legal. Activitatea ta va fi respectata si apreciata in baza unui contract de artist-interpret pe care il vei semna direct cu compania internationala Global Broadcasting Producer. Aceasta iti va asigura traficul online necesar si echipamentele corespunzatoare.

2. Venit minim lunar si numeroase bonusuri
In primele 3 luni de activitate la un studio de videochat marca Studio20, vei avea asigurat un venit minim de 1.000$ pe luna, indiferent de performantele tale online din aceasta perioada. Pe parcurs, in functie de implicarea si perseverenta ta, poti ajunge sa obtii un comision cumulativ de pana la 65% din venituri, astfel:
– bonus 2% daca activezi online peste 90 de ore intr-o anumita perioada;
– bonus 5% daca lucrezi peste 100 de ore in acea perioada;
– bonus 5% daca venitul tau depaseste 10.000$ in acea perioada;
– bonus 5% daca ramai in echipa noastra timp de 12 luni complete.

3. Sustinere financiara pentru debutante si credite fara dobanda
In cazul in care ai nevoie de bani pentru a-ti crea garderoba sau trusa de make-up, te vom ajuta cu tot ce-ti trebuie ca tu sa faci performanta la acest studio de videochat. Mai mult, dupa 6 luni in cadrul companiei noastre, poti solicita credite fara dobanda direct de la angajator!

4. Confidentialitate si optiunea de a face videochat glamour
Deoarece sa lucrezi la un studio de videochat poate parea ceva controversat pentru care ai putea fi judecata, te poti baza pe noi in ceea ce priveste confidentialitatea datelor tale personale. In plus, la Studio20 ai posibilitatea sa devii model de videochat glamour, care nu implica deloc nuditate, ci doar farmecul personal si discutii cu fanii de pe Internet.

5. Conditii de lucru care iti vor intrece toate asteptarile
Nu in ultimul rand, iti oferim conditii de lucru extraordinare, pentru a deveni un model de succes in cadrul celui mai faimos studio de videochat:
– decoruri luxoase si tehnologie de ultima generatie;
– costume unice si cursuri de machiaj;
– programe de training special concepute pentru tine;
– cursuri individuale de limba engleza si cultura generala;
– suport permanent din partea specialistilor nostri;
– parteneriat exclusiv cu Live Jasmin, cel mai bun site de videochat;
– campanii de promovare etc.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *