5 motive să te angajezi la cel mai luxos studio din Bucuresti

Videochatul a încetat să mai fie un subiect tabu și din ce în ce mai multe femei optează pentru un job într-un studio de videochat din diverse motive. Unele aleg un job în videochat din motive financiare, altele pentru programul flexibil. Dacă și tu iei în considerare angajări videochat București la Glamour Studio într-un astfel de domeniu, iată care sunt avantajele de care vei beneficia:

 

Câștiguri însemnate

Nu mai este un secret faptul că din videochat se câștigă foarte bine. Cele mai multe locuri de muncă în videochat promit salarii garantate de 2.000 de lei pe lună, la care se adaugă diverse comisioane sau bonusuri. Aceste este de fapt și primul motiv pentru care femeile optează pentru un job într-un studio de videochat. Poți câștiga chiar și 1.000 de dolari în prima lună dacă îți place ce faci și ai răbdare. Câștigurile diferă de la lună la lună, în funcție de implicarea ta și de performanțe. Așa că, totul depinde de tine.

Pe lângă aceste câștiguri financiare, poți beneficia și de city break-uri gratuite în cele mai frumoase orașe ale lumii, de ședințe foto profesioniste, de ședințe de make-up gratuite și de multe alte beneficii pe care le vei afla pe parcurs. De altfel, acesta este și un job pentru care optează femeile care au nevoie de un venit în plus sau vor să își schimbe stilul de viață cu unul în care banii nu mai sunt o problemă și se pot răsfăța când vor.

 

Program flexibil

Spre deosebire de job-urile full-time, care presupun prezenta ta într-un birou sau într-un anumit loc 8 ore pe zi, dacă alegi să lucrezi într-un studio de videochat, îți poți face singură programul. Există ture de zi și de noapte, iar tu poți alege perioada cea mai bună în care poți desfășura această activitate, astfel încât la final de săptămână să ai lucrate 8 ore pe zi, timp de 5 zile pe săptămână. În acest mod, poți îmbina programul de zi cu zi, programul de facultate sau programul liber cu timpul stat într-un studio de videochat.

 

Activitate legală

Unii oameni au impresia că locurile de muncă în videochat sunt ilegale. Adevărul este că munca într-un studio de videochat este 100% legală. Vei beneficia de un contract de muncă la fel ca în cazul oricărui alt job, și de plata impozitelor de către angajator, conform contractului semnat. Așa că, nu va trebui să îți faci probleme în acest sens pentru că vei avea aceleași drepturi ca orice angajat.

 

Confidențialitate absolută

Unele femei evită anunțurile de angajări videochat pentru că nu vor să se expună sau nu vor să afle părinții sau prietenii ce fac în timpul liber. Partea bună este că orice studio de videochat îți oferă confidențialitate absolută! Poți bloca foarte ușor membrii din anumite țări, zone sau orașe, dacă nu vrei să se afle că lucrezi într-un videochat. Mai mult decât atât, îți poți alege un pseudonim dacă nu vrei să îți folosești numele real, iar acest lucru contribuie la menținerea confidențialității.

 

Dezvoltare personală

Un astfel de job în videochat îți aduce și avantaje care țin mai mult de dezvoltarea personală. Vei căpăta mai multă încredere în tine, vei învăța să te bucuri de complimentele primite și vei avea întotdeauna o părere bună despre tine. Femeile care aleg o carieră într-un studio de videochat sunt femei puternice, care au încredere în propriile forțe, își asumă riscuri și învață să nu țină cont de părerile celor din jurul lor.

Având în vedere toate aceste avantaje, ce spui? Te-ar tenta un job într-un studio de videochat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *