A vazut Aurora Boreala si a plecat linistit in lumea stelelelor

Am planificat excursia aceasta de multi ani. Am strans ban pe ban, am facut economii, dar a meritat. Stiti de ce? Fiindca sotul meu si-a implinit un vis. Sunt indoliata, ma doare, dar sunt linistita, asa cum m-a rugat el, acolo, departe, la hotel, cand a inchis ochii fericit ca a vazut fenomenul magic. In plus, am sunat deja sa solicit servicii premium de repatriere decedati.

Privesc pozele vii stand impreuna imbratisati in lumina verde sau rosie si nu-mi vine sa cred ca el a plecat in lumea ingerilor, iar eu trebuie sa ma intorc singura cu avionul. Nu am stiu ca acesta este sfarsitul, dar stiu ca voi apela la cea mai buna firma ce ofera servicii repatriere decedati Anglia, fiindca dupa ce am vazut Aurora Boreala, ne-am continuat excursia prin Europa, iar acum trebuie

sa-l aduca urgent acasa, sa ii pregatesc o inmormantare decenta si sa ne pregatim de scoala. Copiii ne asteapta cu daruri, dar totul a decurs altfel decat ne asteaptam. Sunt tare, fiindca am vorbit deja la telefon, iar masina funerara dotata cu frig si cu tot ce este necesar a plecat deja din Romania sa ni-l aduca. Mie imi revine sarcina de a-i imbarbata copiii, parintii si prietenii, fiindca a murit cat se poate de linistit si m-a rugat sa le spun ca ii iubeste pe toti si unica lui dorinta este sa nu-l plangem si sa nu suferim.

Sunt linistita sa stiu ca firma la care am apelat are experienta, colaboratori in toata Europa si actioneaza responsabil sa aduca mortii acasa. Il vor trata cu mult respect, vor face tot ce este bun si tot ceea ce trebuie pentru el, sa implinim datina si sa isi gaseasca odihna meritata.

I-am rugat sa ii aranjeze parul frumos, sa il barbiereasca folosind cele mai bune produse, fiindca el era un domn distins in absolut orice imprejurare. Hainele sa fie elegante si frumoase, sa nu se prezinte oricum in fata ingerilor, el care iesea la patru ace si pana la magazinul din colt.

Ne-am despartit demn, fara lacrimi ca doi luptatori pe campul de batalie al vietii si i-am spus sa ma astepte dupa ce imi voi creste copiii si nepoti. Linistea acesta care invaluieste despartirea dureroasa imi vine de la profesionistii de la firma de pompe funebre, care ma tin la curent cu tot ceea ce fac si imi garanteaza ca plecare lui din lume va fi la fel de ordonata ca intreaga viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *