lustre led

Aceste lustre LED sunt ideale pentru aceste incaperi!

Cumpara lustre LED online!

Astazi, tehnologia LED face progrese si o gasim din ce in ce mai mult in toate tipurile de echipamente de iluminat, precum lustre cu LED. Gama noastra de produse este foarte larga, puteti alege dintr-o varietate de modele si forme, potrivite pentru orice incapere si cerinta.

lustre led

Sistemele de iluminat pe baza de LED devin din ce in ce mai cautate. Vrei sa stii de ce? Cea mai comuna explicatie este caracteristicile economice ale acestor obiecte, cum ar fi lampile cu pandantiv cu LED.

In plus, in comparatie cu luminile de neon si corpurile de lampi obisnuite din generatia mai veche, aceste lustre LED consuma de 10 ori mai putin. In plus, merita mentionat aici ca lumina emisa este mai puternica.

Lucruri de luat in considerare atunci cand cumparati acest sistem de iluminat

  • Numar de becuri: Pentru incepatori, este foarte important sa ai in vedere dimensiunea incaperii in care vor fi amplasate aceste lustre LED. O camera cu o dimensiune mai mare are nevoie aproape intotdeauna de o lampa complicata, care poate instala mai multe becuri;
  • Tip baza: Majoritatea candelabrelor LED au o baza standard, tip E27, dar daca modelul pe care il alegeti necesita un bec cu dimensiune E14, nu trebuie sa fiti prea surprins, pentru ca sunt si ele foarte frecvente. Acordati o atentie deosebita acestui aspect, deoarece unele lampi pot necesita becuri speciale, greu de gasit si care se gasesc doar in magazinele de specialitate;
  • Putere: In wati (W), este strans legata de intensitatea luminii furnizata de becul atasat. De obicei, specificatiile tehnice vor preciza valoarea pe care o poate atinge fiecare bec;
  • Design: In functie de gustul tau si de amenajarea locuintei tale, poti alege echipamente de iluminat clasice pentru a mentine forma cunoscuta candelabru sau ceva mai modern.

Evolutia unor candelabre LED

Aceste candelabre / lustre LED bazate pe aceasta tehnologie moderna au intrat pe piata in anul 1962. Acesta este cel mai vechi sistem de iluminat bazat pe diode emitatoare de lumina care emite lumina infrarosie de intensitate scazuta.

Este inca adesea folosit pentru componentele de transmisie in circuitele de control de la distanta si diferite produse electronice de larg consum. Acum, acest sistem modern de iluminat poate fi folosit pentru lumina vizibila, lumina ultravioleta si, desigur, lumina infrarosie cu luminozitate mai mare.

Dezvoltarea unor candelabre cu LED-uri ne arata ca acestea sunt deosebit de potrivite pentru iluminarea ambientala si imbunatatesc vizibilitatea in camera.

Cumpara lustre led Online de la LED-Concept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *