Acțiune fără limite, în serile toride de august, la FilmCafe

Kate Beckinsale este cel mai sexy ghid în „Lumea de dincolo”, în timp ce Donnie Yen ne poartă în lumea luptelor de arte marțiale – și ne și antrenează puțin.

Primele două filme din seria „Underworld” sau „Lumea de dincolo” sunt difuzate în luna august la FilmCafe. Primul lungmetraj, lansat în anul 2003, este vedeta serii de duminică, 14 august, începând cu ora 22:00. Producția îi are în rolurile principale pe Kate Beckinsale și Scott Speedman și este regizată de Len Wiseman. „Lumea de dincolo” este despre un război invizibil, care se desfășoară în subteranul lumii noastre, între două rase supranaturale extrem de puternice: vampirii și vârcolacii.

În mijlocul acestei lupte aflate în plină desfășurare, o războinică-vampir, Selene (Beckinsale), descoperă că Vârcolacii pun la cale răpirea unui om, un tânăr doctor. După ce-l urmărește pe Michael (Speedman) prin întregul oraș, ea își dă seama că între ei s-a stabilit o legătură nefirească, iar atunci când Vârcolacii atacă, Selene este acolo ca să-i împiedice cu orice preț să-și atingă scopul.

Al doilea film din serie, „Lumea de dincolo 2: Evoluția”, apărut în 2006, este difuzat duminică, 21 august, de la ora 22:05. În continuarea poveștii, Selene și Michael, doi îndrăgostiți de părți diferite ale baricadei în cadrul războiului supranatural, încearcă să dezlege misterul existenței lor și ce îi face diferiți de semenii lor.

O altă serie de acțiune de imens succes care descinde pe ecrane, la FilmCafe, este „Marele Maestru Ip Man”. Cele trei producții sunt difuzate în tot atâtea seri de marți consecutive. Prima producție, lansată în 2008, va putea fi văzută pe 16 august, de la ora 19:55. În aceasta facem cunoștință cu eroul interpretat de Donnie Yen. În timpul invaziei japoneze din 1937, obligat să-și lase în urmă casa și munca pentru a-și întreține familia, un luptător de arte marțiale acceptă în cele din urmă să-i antreneze pe alții în arta Wing Chun a autoapărării.

În al doilea film din serie (lansat în 2010), difuzat pe 23 august, de la ora 19:55, Ip Man călătorește către Hong Kong în 1949, în încercarea de a-și face cunoscută disciplina artelor marțiale Wing Chun. Iar a treia producție, difuzată pe 30 august, de la ora 19:45, îi aruncă o nouă provocare Maestrului Ip: o bandă de gangsteri agresivi, condusă de un proprietar imobiliar corupt, încearcă să preia controlul asupra unei școli locale. Evident, Ip Man nu poate permite ca acest lucru să se întâmple și ia măsuri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *