„Agentul 203”, aduce umor, acțiune și personaje minunate la Minimax

Lumea spionajului n-a fost niciodată mai simpatică așa cum e în „Agentul 203”, serialul de animație care este premiera lunii noiembrie la Minimax. Show-ul de animație 3D îmbină cu succes elemente science-fiction, extratereștri, spioni, dar și viața de zi cu zi a copiilor.

Premiera serialului are loc sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 22:00. Episoadele vor fi difuzate în fiecare seară, de la aceeași oră, dar și în reluare, de la ora 8:00.

Eroina principală din „Agentul 203” e Zoe Stranek, o fată care se bucură de o viață normală, de mersul la școală și de petrecut timpul cu Quigley și cu Rock, cei mai buni prieteni ai ei. Viața ei este însă iremediabil schimbată atunci când tatăl ei, despre care credea că lucrează la Starbucks, dispare fără urmă! Iar dispariția e însoțită de întâlnirea cu Ulav, un extraterestru mov simpatic, comic, dar ciudățel, care-i dezvăluie că de fapt tatăl lui Zoe era de fapt un agent secret care proteja planeta noastră împotriva invaziilor unor extratereștrii malefici. Iar Ulav era partenerul său în aventurile de spionaj intergalactice.

Având în continuare speranța că tatăl ei e încă în viață, Zoe decide să-i calce pe urme, să îl ia pe Ulav drept partener și să accepte ajutorul de la Quigley și Rock, pentru a proteja Pământul de Generalul Gore, supremul extraterestru malefic. Desigur că misiunea este una periculoasă și deloc simplă, dar prin puterea prieteniei și a iubirii de fiică, Zoe reușește să le dejoace planurile celor care vor să invadeze Pământul. Misiunea principală a Generalului Gore este să fure brățara magică a lui Zoe, moștenită de la tatăl ei.

Desigur, atunci când ești agent secret, duci o viață dublă complicată – iar acest lucru este valabil și pentru Zoe, care se trezește că, la o vârstă fragedă, trebuie să împace aventurile intergalactice complicate cu evenimente simple din viața de elevă. De la o seară de dans organizată de școală, atacată de extratereștri, la un joc video care devine brusc real, la un robot creat în imaginea lui Zoe, care vrea să-i ia locul fetei, aventurile SF din serial vor fi pe placul tuturor.

Seria animată „Agentul 203” este una nou-nouță, lansată recent în Europa, constă în 26 de episoade a câte 22 de minute fiecare și este recomandată copiilor cu vârsta peste 7 ani. Show-ul este produs de un studio macedonean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *