Ai nevoie de o fisa auto eliberata cat mai rapid? Apleaza la Clinicile Medicale Romgermed

Fisa auto se poate elibera in cadrul Clinicii Medicale Romgermed pentru obtinerea sau reinnoirea permisului de conducere. Grupul Medical Romgermed este autorizat pentru a emite acest act, bineinteles, avand abilitatea medicala si psihologica testata a pacientului de a conduce un vehicul. Afla mai multe despre cum poti intra cat mai repede si usor in posesia acestui act!

Ai nevoie de fisa auto eliberata in cel mai scurt timp?

fisa auto

Fisa auto este un document ce are valabilitatea de aproximativ un an, fiind valabila la nivel national. Pentru a obtine acest act, orice viitor sofer este nevoit sa faca o serie de analize medicale prin care se va verifica starea de sanatate a pacientului. Ce presupun acest analize medicale? Nu este nimic complicat si nimic care ar putea sa iti ridice probleme sau sa te ingrjoreze.

Astfel, se vor efectua mai multe investigatii medicale ce tin de diverse sfere ale medicinei, fiecare fiind in conformitate cu legislatia in vigoare. Printre acestea se numara si medicina interna, neurologie, ORL, ortopedie-traumatologie, psihiatrie si oftalmologie.

Care sunt documentele necesare pentru eliberarea acestui document?

Daca ai nevoie sa eliberezi o fisa auto, va trebui sa te prezinti la o clinica autorizata, iar daca esti din Bucuresti si ai nevoie urgent de a-ti elibera acest act, fa-ti acum o programare la una dintre Clinicile Medicale Romgermed. La vizita va trebui sa te prezinti cu urmatoarele documente:

  • Cartea de identitate;
  • Fisa de scolarizare eliberata de la scoala de soferi efectuata;
  • Adeverinta medicala de la medicul specialist sau medicul de familie care atesta ca solicitantul este apt pentru a conduce un vehicul;
  • Daca pacientul sufera de o boala cronica sau are probleme de vedere, va fi necesara o scrisoare medicala de la medicul recurent care va confirma faptul ca acesta poate conduce;
  • De asemenea, este nevoie de fisa completata cu datele personale (nume, prenume, data nasterii, domiciliu), dar si detaliile din cartea de identitate si rezultatul investigatiilor de specialitate.

Obtine rapid fisa auto daca ai nevoie de eliberarea permisului de conducere si reinnoirea acestuia in cazul in care a expirat. Programeaza-te urgent la o astfel de procedura, mai ales daca ti s-a furat permisul, l-ai pierdut sau ti-ai modificat datele personale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *