Ai nevoie de o fisa medicala pentru permis auto? Iata in cat timp o poti obtine si ce pret are

Pe masura ce trece timpul, devenim din ce in ce mai ocupati, asa ca avem nevoie de o masina pentru a ne deplasa rapid in diferite locuri. Cu toate acestea, pentru a putea conduce un autovehicul, este obligatoriu sa avem un permis auto valabil. Dobandirea acestuia se poate realiza numai dupa ce vom obtine o fisa medicala care sa ateste ca suntem apti pentru a conduce o masina.

Asadar, daca vrei sa obtii acest document, va trebui sa efectuezi o serie de analize medicale, iar daca tii cont de sfatul nostru, vei face aceste investigatii intr-un mod rapid si eficient. StandardMed este un centru medical autorizat care iti pune la dispozitie servicii ireprosabile. La aceasta clinica, vei efectua in aceeasi zi toate analizele medicale pentru fisa medicala permis auto si vei obtine acest document in maximum o ora si jumatate de la completarea formularelor. Prin urmare, vei face toate investigatiile medicale in aceeasi locatie, fiind necesara doar o singura deplasare.

Cat costa o fisa medicala pentru permis auto?

Pe langa rapiditate si profesionalism, clinica StandardMed iti ofera si un pret avantajos, de numai 125 de Lei. Mai mult decat atat, daca intervalul de o ora si jumatate pentru obtinerea fisei medicale permis auto este depasit, atunci vei primi inapoi 50% din suma platita.

Ce pasi trebuie sa urmezi pentru a obtine rapid fisa medicala pentru permis auto?

1. Acceseaza site-ul clinicii

Pentru a afla toate informatiile cu privire la fisa medicala permis auto, este necesar sa intri pe site-ul Fisamedicala.info. Aici vei gasi tot ce trebuie sa stii despre actele care iti sunt necesare pentru obtinerea acestui act, cat si despre investigatiile pe care le vei efectua.

2. Fa-ti o programare

Daca ai nevoie de o fisa medicala pentru permis auto si vrei sa apelezi la clinica StandardMed, este necesar sa iti faci o programare si ai la dispozitie doua optiuni:

– sa intri pe site, la sectiunea “Tarife si programari”, si sa completezi formularul respectiv;

– sa suni la numerele de telefon 0735 637 277 sau 031 425 63 38 si sa soliciti o programare.

3. Mergi la clinica cu actele necesare pentru obtinerea fisei

Pentru a primi fisa medicala pentru permis auto, trebuie sa ai asupra ta urmatoarele documente atunci cand te prezinti la clinica:

– Buletin / Carte de identitate;

– Fisa de scolarizare – in cazul celor care urmeaza scoala de soferi;

– Adeverinta de la medicul de familie in care sa se mentioneze ca solicitantul este apt pentru a conduce (sau parafa din partea medicului de familie pe fisa pentru permisul auto la punctul B) in cazul in care pacientul figureaza cu boli cronice in evidenta medicului de familie;

– Scrisoare medicala de la medicul diabetolog in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si recomandarea daca solicitantul este apt pentru a conduce (in cazul bolnavilor de diabet);

– Ochelari de vedere (daca este cazul).

In cadrul clinicii StandardMed, se efectueaza in regim rapid fisa medicala pentru permis auto, datorita faptului ca toti medicii care trebuie sa isi dea acordul sunt prezenti in acelasi interval orar. Acest centru medical te ajuta sa rezolvi aceasta procedura intr-o singura zi, fara batai de cap!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *