Ai nevoie de un sistem pluvial pentru propria casă? Investește în rigole și jgheaburi!

Administrând o clădire industrială, este de datoria ta să te ocupi de montarea unui sistem pluvial eficient, care să te ajute să îți protejezi imobilul de infiltrațiile de apă pe termen lung. În acest sens, ai la dispoziție produse moderne, de calitate, în care merită să investești și care te îți vor asigura confortul de care ai nevoie.

Printre cele mai importante elemente spre care merită, așadar, să te orientezi se numără următoarele: rigole:https://www.sanprod.ro/produse/rigole/, jgheaburi și burlane. Acestea sunt realizate din materiale metalice, menite să reziste foarte bine la intemperii, fie că este vorba despre vânturi puternice, ploi abundende sau schimbări bruște de temperatură.

Rigole – ce sunt, unde ai nevoie de ele și cum să le montezi eficient?

Rigolele sunt unele dintre cele mai importante elemente, care fac parte din sistemele pluviale. Ai nevoie de astfel de obiecte pentru ca apa să fie evacuată eficient, după ce trece prin burlan. De preferat este să le montezi în dreptul fiecărui burlan, urmând ca apoi să le poți conecta la canalizare sau, în funcție de zona în care te afli, să lași apa să se scurgă direct în pământ.

Pentru a beneficia de rezultatele scontate, de preferat este să apelezi la rigole făcute pe comandă, mai ales în cazul clădirilor industriale, fie că este vorba despre un depozit sau o hală de producție. Astfel, poți cere partenerului cu care colaborezi să îți realizeze rigole de o anumită dimensiune și de o anumită lățime, pentru ca ploaia, atunci când cade în cantități mari să se poată scurge cât mai eficient.

Rigolele metalice îți sunt mereu la îndemână, cu mențiunea că alegând modelele potrivite, nu te vor încurca atunci când trebuie să pășești pe trotuar, ci dimpotrivă. Asigură-te, însă, că le montezi în sistem ,,îngropat”, pentru ca ele să fie la același nivel cu trotuarul.

Jgheaburi

Jgheaburile fac și ele parte din sistemul pluvial de care ai nevoie. Acestea au grosimi diferite, pentru a putea deservi foarte bine atât acoperișuri mici ca dimensiuni, cât și acoperișuri mai generoase. De asemenea, este bine să iei în calcul faptul că jgheaburile sunt disponibile pentru tine în lungimi destul de mari, de până la 10 metri, ceea ce transformă montajul într-unul facil, mai ales pentru clădirile cu destinație industrială.

Împreună cu jgheaburile potrivite ai nevoie și de terminații, care se aplică în stânga și în dreapta. Mai exact, este vorba despre capace care contribuie la direcționarea apei către zona de scurgere.

Pe termen lung, asigură-te că burlanele rămân întotdeauna libere. Asta înseamnă că trebuie să le cureți de frunze, dacă este cazul, pentru ca apa provenită din ploi sau din topirea zăpezii să se poată scurge cât mai ușor.

Burlane

Printre elementele de care mai ai nevoie se numără și burlanele. Ele pot fi rotunde, pătrate sau dreptunghiulare și indicat este să fie realizate din același material precum jgheaburile, astfel încât să obții și o imagine plăcută din punct de vizual, dincolo de rezultatele tehnice optime.

Burlanele trebuie să fie întotdeauna suficient de înalte, pentru a face legătura între jgheaburi și rigole, motiv pentru care este important să știi exact ce dimensiune îți este necesară când dai comandă de astfel de obiecte.

SanProd.roeste partenerul ideal, la care să apelezi atunci când ai nevoie de un sistem pluvial eficient. Reprezentanții acestei companii se ocupă de tot ce înseamnă partea de producție a jgheaburilor, tabla ambutisata de calitate superioara, a burlanelor și a rigolelor, dar și de procesul de debitare laser, atunci când este necesar.

Date de contact:

Telefon: 0751 13 23 82 Email: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *