Alături de Copii: Trofeul Copilăriei pe 1 Iunie cu CSA Steaua București

Pe data de 1 Iunie Asociaţia Umanitară Tadeu și Biserica „Sfântul Dumitru-Poștă”, Paraclis Universitar, vă invită la ce-a de-a doua ediție a evenimentului Trofeul Copilăriei, care constă într-un meci de fotbal caritabil, ce se va desfășura de Ziua Copilului, pe stadionul Năstase-Marica.

Evenimentul caritabil are drept scop strângerea de resurse financiare necesare în cadrul Fondului pentru Educație, proiect care susține continuarea studiilor pentru copiii care provin din familii cu situații materiale dificile.

Meciul se va desfăşura sâmbătă, 1 Iunie, în intervalul orar 10.00-12.00. Se vor întâlni în acest an, în a doua ediție a Trofeului Copilăriei, Echipa Asociației Umanitare Tadeu, Echipa Neamunit, Echipa Zipper Romania și Echipa CSA Steaua București, antrenată de George Ogăraru.

De asemenea, comentatorul sportiv, Adrian Dobre, se alătură proiectului nostru pentru educație.

Meciurile se vor juca pe Stadionul Năstase-Marica, în zona Promenada, stadion cu capacitate de 1500 locuri. Un bilet are valoarea între 20 și 100 de lei și reprezintă o șansă la educație pentru un copil talentat, care își dorește să învețe și care provine dintr-o familie cu posibilități financiare reduse. Biletele se pot rezerva accesând site-ul https://eventbook.ro/other/bilete-trofeul-copilariei-mini-turneu-de-fotbal

Meciul constă într-un miniturneu, desfășurat de cele patru echipe înscrise în competiția sportivă. Fiecare dintre echipe va susține o cauză proprie, iar banii strânși în urma vânzării biletelor vor ajuta la îndeplinirea scopului.

Așadar, vă invităm să fiți alături de noi, cu rudele, prietenii și copiii dumneavoastră și să susținem împreună educația!

Persoană de contact: Ana-Maria Burchi, telefon: 0720.946.341

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *