Alege mereu calitatea

In decursul a doi am schimbat cel putin trei saltele de pat, deoarece nu ma regaseam cu nici una. Asta pana cand am dsecoperit gama de saltele si produse de dormit de la saltele-online.ro. Acest magazin ofera cele mai confortabile saltele, la preturi super convenabile, iar multe dintre produse sunt recomandate si in scop medical.

M-am uitat cu atentie pe site si am descoperit gama de saltele cu materiale BIO. Mereu mi-am dorit sa dorm pe o saltea realizata doar din materiale naturale, asa ca am comandat modelul Dream Latex Natura. In foarte putin timp produsul a ajuns la mine acasa.

Saltelele din latex natural sunt saltele confortabile, ecologice, ergonomice, deoarece latexul natural raspunde foarte bine presiunii exercitate de corpul uman, mulandu-se pe acesta si sustinand in mod natural coloana.

Placa de latex natural are 18 cm grosime, densitatea de 64 kg/mc, compozitia este din latex natural, cu perioada lunga de utilizare.

Latexul natural este un cauciuc obtinut din arborele de cauciuc (Heva Brasiliensis). El are proprietati intrinseci antibacteriene si deodorizante (anihiland mirosul transpiratiei).

Intr-un gram de latex natural sunt cuprinse aproximativ 500 milioane de celule ce comunica intre ele ca o adevarata retea. Din acest motiv latexul natural permite o buna circulatie a aerului si evaporarea eficienta a umezelii.

Astfel, zona de contact dintre corp si saltea este permanent uscata. Umezeala este absorbita in interiorul saltelei si apoi este evaporata in aerul camerei. Astfel utilizatorul va dormi linistit, fara sa transpire excesiv pe timpul somnului. Este indicata inclusiv si pentru copii, deoarece le asigura un somn normal.

Husa utilizata este dublu matlasata, fiind realizata dintr-un poliester special conceput antialergic si antibacterian, permeabil la aer si umezeala, pentru a permite transferul catre si dinspre saltea.

Salteaua Dream Latex Natura este un produs de vis pe care il recomand tuturor celor care pun pret pe felul in care dorm. Recomand saltele-online.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *