Alege o plasa de umbrire pentru acoperirea solarului tau. Iata magazinul potrivit din care sa faci achizitia

In timpul verii, temperaturile sunt extreme, asa ca trebuie sa te pregatesti din timp pentru ca plantele tale sa primeasca tot ceea ce le este necesar. In interiorul solarului este foarte posibil ca, in conditiile in care nu este acoperit cu o plasa de umbrire, temperatura sa fie mult prea crescuta.

Utilizand o astfel de plasa, temperatura va fi cea optima, astfel incat dezvoltarea si cresterea fructelor si legumelor tale sa nu fie afectata. Asa ca, acestea nu vor fi alterate iar tu nu vei inregistra nicio pierdere.

Opteaza pentru o plasa de umbrire calitativa

Plasa de umbrire este realizata din materiale extrem de rezistente si durabile, iar tu te vei bucura de toate beneficiile acestora o perioada foarte lunga de timp. Un alt plus pe care il prezinta aceste plase, este acela ca sunt tratate UV.

Fiind tratate, nu vor permite patrunderea unei cantitati prea crescute de radiatii solare, asa ca temperatura din interiorul solarului va fi mult mai mica, iar in acest fel culturile tale nu vor avea de suferit.

Acestea pot fi utilizate in mai multe scopuri, asa ca putem spune ca pe langa celelalte avantaje pe care le prezinta, este si o plasa versatila. Daca te intrebi in ce scopuri ai mai putea sa o utilizezi, in afara de a acoperi un solar, atunci trebuie sa stii ca daca iti doresti ca o anumita zona din curtea ta sa fie acoperita, poti folosi o astfel de plasa.

In acelasi context, aceasta poate fi utilizata atat pentru acoperirea gazonului, cat si pentru culturile din camp. Aceasta plasa va proteja culturile respective de vantul puternic, insa si de alte fenomene meteorologice.

Nu trebuie sa-ti faci griji in ceea ce priveste montarea acestei plase de umbrire, deoarece se realizeaza extrem de simplu. Aceasta trebuie legata sau fixata de un suport fix, iar cel mai des sunt utilizate clemele. In acest fel nu exista posibilitatea ca plasa sa fie deteriorata.

Asa ca, plasa de umbrire este o solutie foarte simpla, dar eficienta ei este una uimitoare. Nu-ti vei mai face griji ca temperatura din interiorul solarului va fi mult prea ridicata pentru legumele si fructele tale preferate, ci dimpotriva.

De asemenea, daca locuiesti la casa si sunt anumite zone pe care ai vrea sa le acoperi pentru a-ti spori gradul de intimitate, poti utiliza o plasa de umbrire chiar si in acest scop, iar tu iti vei putea desfasura activitatile preferate, fara sa te simti inconfortabil.

Daca iti doresti sa creezi un loc in care sa te poti relaxa, dar care trebuie sa fie umbrit, atunci cea mai simpla varianta pentru care poti opta este utilizarea unei plase de umbrire.

Produse destinate gradinaritului – la Regal Fermierul

„Regal Fermierul”  ofera clientilor doar produse si servicii de inalta calitate, toate acestea fiind certificate. Daca esti in cautarea unor seminte de legume calitative, folie mulci, unelte, accesorii, echipamente dar chiar si utilaje agricole, te afli in locul potrivit.

Specialistii de la regalfermierul.ro te vor indruma, pentru ca produsele pe care urmeaza sa le alegi sa te multumeasca pe deplin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *