Alegerea unei camere frigorifice in 2018!

Alegerea unei camere frigorifice pentru afacerea dvs. nu este o sarcina usoara; va trebui sa tineti cont de o gama larga de factori si cerinte pentru a va asigura ca aveti camera frigorifica cea mai potrivita pentru nevoile dvs. Camera frigorifica va permite sa depozitati si sa pastrati o gama larga de produse, beneficiind de un spatiu mare si o eficienta energetica mai buna decat orice alta solutie de stocare la rece. In felul acesta afacerea dvs. devine mai eficienta si veti economisi timp si efort.

Cum functioneaza o camera frigorifica

O camera frigorifica functioneaza in mare masura in acelasi mod in care functioneaza un frigider obisnuit – izolarea unei zone si utilizarea unitatilor de racire echipate cu agent frigorific pentru a reduce temperatura interioara la un anumit nivel controlat de un termostat. In general, unitatile de racire functioneaza prin schimbul de caldura, aerul fiind atras in unitate, racit prin utilizarea de produse chimice de refrigerare, apoi eliminat afara pentru a circula in camera frigorifica, scazand temperatura generala. Temperatura camerei frigorifice va fi monitorizata de un termostat, iar daca temperatura creste prea mult sau scade prea mult, acesta trimite un semnal unitatii de racire pentru a-si ajusta temperatura.

Izolarea termica din camera frigorifica este una dintre caracteristicile cele mai vitale, deoarece impiedica camera sa devina un spatiu in care sa patrunda caldura de afara. Fara izolatie, caldura se va infiltra, fortand unitatea de racire sa lucreze mai mult pentru a mentine frigul in interior, intensificand enorm consumul de energie si, eventual, cauzand arderea unitatii de racire. Aceasta izolatie este data nu doar de peretii camerei frigorifice, ci si de podeaua izolata, tavanul si usile izolate.

Optimizarea consumului de energie si izolarea camerei dvs. frigorifice va protejeaza de asemenea bunurile depozitate, mentinand temperatura corecta si impiedicand produsele sa se incalzeasca prea mult si sa se strice.

De ce aveti nevoie de o camera frigorifica?

O camera modulara frigorifica sau o camera industriala frigorifica este solutia ideala de depozitare la rece pentru cei care detin afaceri in cadrul carora trebuie sa refrigereze sau sa raceasca cantitati mari de produse – inclusiv produse alimentare, produse farmaceutice si alte produse sau materiale. O camera frigorifica este ideala datorita spatiului oferit in interior care poate fi mentinut la aceeasi temperatura, economisind astfel energia electrica in comparatie cu utilizarea  mai multor frigidere sau congelatoare mai mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *