Alegerea unui sistem bun de alarmă pentru casa ta: ghidul cumpărătorului

De ce este important să ai un sistem de securitate în casa ta?!

Suntem convinși că siguranța familiei și a casei este un aspect foarte important. Nu este practic să ai pe cineva prezent în casă în orice moment. Cu ajutorul tehnologiilor smart poți dormi liniștit, deoarece casa ta va fi mereu supravegheată. Dacă apelezi la un sistem de alarmă performant, vei economisi mult timp și efort. Există sisteme de securitate la domiciliu care sunt simplu de instalat și de programat. Mai mult, acestea au senzori și detectează mișcările, intrările pe fereastră și pot fi programate în așa fel, încât să anunțe orice mișcare neașteptată. Notificările pot fi trimise prin intermediul unui telefon, tabletă sau chiar la un număr de telefon.

Cum alegi un sistem de alarmă profesionalist pentru siguranță maximă?

Serviciile de pază sunt imperative pentru casa ta din două motive. Unul este că, desi unele sisteme de alarmă nu ”capturează” un intrus, ele avertizează prin sistemul de monitorizare. Un alt motiv ar fi complexitatea serviciilor prestate. Totuși, cum alegi cea mai bună ofertă? Știm ce înseamnă responsabilitatea de a alege din mulțimea de produse și din acest considerent venim cu un ghid al cumpărătorului. Acest ghid are menirea de a te ajuta să iei decizia corectă atunci când selectezi un sistem de securitate la domiciliu.

  1. Alege tipul corect de sistem de alarmă, care ți se potrivește;
  2. Analizează recomandările specialiștilor pentru diverse tipuri de alarme;
  3. Citește recenziile diferitelor sisteme de securitate la domiciliu;
  4. Încredințează securitatea casei tale doar unei companii profesioniste;
  5. Informează-te despre cele mai bune servicii de pază din localitatea ta;

Analizează recomandările specialiștilor pentru diverse tipuri de alarme

Un detaliu semnificativ atunci când alegi alarme pentru casă este existența firului. Sistemele fără cablu sunt mai scumpe, dar își merită pe deplin costul. Sistemele cu cablu necesită o linie fixă, care este mai dificil de instalat și de transferat, dacă urmezi să te muți într-o casă nouă. Alarmele pentru case de tip wireless sunt extrem de comode și mult mai sigure. Deosebit de importantă este și atenția la detalii. Cât de performantă nu ar fi alarma, dacă nu are acces la distanță- nu este deloc potrivită. De aceea recomandăm să fie integrat un sistem de monitorizare, telecomandă, sensor integrat în mișcare, dar și acces la distanță pentru a face acest lucru într-o aplicație mobilă.

Moldova Security propune sisteme de alarme la efracție. Ele pot fi conectate la un dispecerat de intervenție și monitorizare, alartează rapid echipa de intervenție ce poate interveni chiar în momentul efracției. Astfel, obții soluții de securitate complexe, inclusiv sisteme de detecție și alarmare în caz de incendiu, control acces. Pentru o mai bună eficientizare a supravegherii, ia în considerație și sistemele video.

Încredințează securitatea casei tale doar unei companii profesionaliste

Caută multe informații despre compania pe care ai ales-o pentru colaborare, dacă are un număr de contact credibil, un site performant, dacă are o echipă rapidă pentru servicii de pază etc. Este necesar să optezi pentru o echipă operativă și cu servicii complexe. La ce bun să mai ai instalat un serviciu de securitate acasă, dacă nu ești conectat la servicii de pază în mod automat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *