Aloe Vera Bio- tratament impotriva carentelor de vitamine

Aloe Vera este o planta suculenta, cu tulpini groase si frunze cu tepi. Tulpina carnoasa contine gel si suc de Aloe Vera, care se folosesc in diverse scopuri, de acum mii de ani, ca remediu universal. Sucul este utilizat in cosmetica, in tratarea unor afectiuni si pentru stimularea sistemului imunitar.

Aceasta planta contine peste 270 de vitamine, minerale, enzime si aminoacizi, care contribuie la mentinerea unui tonus bun. Remediile din Aloe sunt adesea recomandate persoanelor care au un sistem imunitar slabit, dar si persoanelor aflate in convalescenta, pentru a grabi vindecarea.

Carentele de vitamine

Carentele pot aparea in situatii precum: stresul, boli cronice, stari de astenie, sarcina, lactatie, dietele, afectiunile digestive, perioada de recuperare dupa o afectiune, etc.

De ce avem nevoie de vitamine si minerale?

Organismul uman foloseste minerale pentru a indeplini diverse functii- de la consolidarea oaselor, pana la transmiterea impulsurilor nervoase.

Vitaminele ne ajuta in stari de slabiciune si oboseala, cand efectuam munci grele sau efort fizic deosebit sau cand trebuie sa dam randament deoarece cresc performantele fizice si mentale.

Carentele de vitamine pot fi semnalate prin stari de oboseala si slabiciune, furnicaturi, ameteli, amorteala membrelor, etc.

De mare ajutor in carentele de vitamine este si Sucul de Aloe Vera- Bio, care poate fi folosit cand nivelul de vitamine din corp este usor scazut, pe langa dieta echilibrata, sau in asociere cu diverse suplimente si medicamente in cazuri mai severe.

Sucul de Aloe Vera contine un numar mare de vitamine, minerale, enzime si aminoacizi, care contribuie la mentinerea si imbunatatirea starii de sanatate.

Sucul de Aloe Vera este recomandat pentru crestere imunitatii in grabirea vindecarii.

Datorita efectelor sale puternic detoxifiante si remineralizante asupra organismului, sucul de Aloe Vera ajuta la eliminarea toxinelor de la nivel intestinal, crescand astfel absorbtia de substante nutritive si implicit, vitamine.

Planta si extractele de Aloe Vera au un continut remarcabil de nutrienti precum:

  • Vitamine: A, C, E, acid folic si vitaminele din complexul B;
  • Minerale: calciu, sodiu, seleniu, magneziu, mangan, potasiu, cupru, zinc si fier;
  • Enzime, printre care si Bradikinina cu rol antiinflamator;
  • Antrachinone, compusi cu efect laxativ;
  • Zaharuri ( monozaharide si polizaharide);
  • Polifenoli ( substante cu efect antioxidant);
  • Acizi grasi;
  • Acid salicilic;
  • Aminoacizi esentiali;
  • Saponine, substante cu proprietati antiseptice si de curatare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *