Analize pentru imunitate la cel mai accesibil pret la SYNLAB

Sistemul imunitar are un rol esential in a proteja corpul si organismul impotriva virusurilor, bacteriilor, toxinelor si a ciupercilor. Efectuarea in mod consistent a unor analize pentru imunitate te va ajuta in mentinerea unei stari de sanatate buna. Avand in vedere ca acesta este un sistem alcatuit din diferite celule, organe si proteine, sincronizarea activitatii te va ajuta sa te protejezi.

Afla mai multe despre seturile de analize pentru imunitate de la Synlab!

analize imunitate

Pentru inceput, oricine trebuie sa stie ca acest sistem este clasificat in 2 parti, respectiv cea cu care ne nastem si cel adaptativ. Cel dintai este alacatuit din cornee, piele, ractul respirator. mucoasa gastrointestinala si genito-urinar, rolul fiind de a proteja corpul uman. Urmatoarea etapa se dezvolta in momentul in care organismul uman se dezvolta, de asemenea, si incepe sa produca singur proteine specifice. Astfel, de mici, copiii trebuie invatati sa isi faca seturile de analize pentru imunitate in mod frecvent pentru a vedea daca starea lor de sanatate este una buna sau daca exista probleme de care sa se teama mai tarziu la tinerete.

Splina, celulele T, sistemul limfatic, maduva osoasa, celulele stem si multe altele contribuie in mod constant pentru a lucra la buna functionare a intregului metabolism. Pe langa acestea, anticorpii sunt esentiali pentru a lupta impotriva microbilor, a toxinelor si a diverselor substante nocive pentru om.

Cum te afecteaza dereglarea acestui sistem?

La fel cum exista dezechilibra hormonale, acestea se pot regasi oriunde si la orice nivel din organism si pot afecta in aceeasi masura intreg metabolismul. Nivelul si modul in care functioneaza organsimul poate sa fie masurat prin intermediul unor analize pentru imunitate. Un sistem puternic te va ajuta sa nu racesti atat de des, sa te bucuri de o stare de sanatate mai buna si de momente placute alaturi de familie.

Masurile de preventie sunt importante in acelasi timp pentru a nu risca sa te contaminezi singur pe cont propriu. Igiena mainilor este important, mai ales inainte de a manca sau dupa ce iti sufli nasul. La fel de important este sa nu iei contact direct cu persoanele bolanve, sa iti dezinfectezi obiectele pe care le folosesti zilnic si sa respecti indicatiile medicului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *