Aparat ortodontic modern, fara durere si fara sa fie incomod

Diferenta dintre tratamentul cu un aparat ortodontic de tip gutiere invizibile de tip Clear Aligner sau Spark Aligner si un aparat dentar obisnuit este durata de tratament mai scurta,  practic invizibil, detasabil,  extrem de confortabil – nu interfereaza cu vorbirea si nu iti zgarie interiorul cavitatii bucale cand zambesti,  igiena usoara – cu o perie si pasta de dinti. 

Un aparat ortodontic Clear Aligner este realizat dupa un model de ipsos, preluat dintr-o amprenta, care se preia la fiecare vizita. Procedura permite adaptarea la modificarile care pot aparea la nivelul dintilor, de exemplu abraziune, fracturi, obturatii etc. Ajustarea este foarte precisa si orice modificare a dentitiei ar afecta retentia si eficienta. 

Daca pacientul are nevoie de vreo interventie in timpul tratamentului, aparatul ortodontic Clear Aligner poate fi aplicat din nou, dar dupa o noua amprentare. Se poate utiliza in dentitie mixta, adaptand tratamentul la modificarile din aceasta perioada, de exemplu pierderea dintilor temporari si eruptia celor permanenti. Permite medicului ortodont sa monitorizeze si sa reevalueze cazul in fiecare etapa a tratamentului, precum si sa schimbe planul de tratament daca este necesar.

De ce este aparatul ortodontic transparent alternativa ideala la aparatele dentare traditionale din intreaga lume?

Confortabil, transparent si detasabil – Un aparat ortodontic Clear Aligner asigura un zambet infrumusetat fara restrictii in viata de zi cu zi. Peste 3 milioane de oameni din intreaga lume au descoperit singuri aceste beneficii. Fara fire sau benzi metalice care sa-ti irite gura si, cel mai bine, putini oameni vor sti ca porti un aparat ortodontic.

Detasabil – Aparatul dentar transparent poate fi indepartat pentru a manca, pentru a bea si pentru ingrijirea dentara sau pentru ocazii speciale.

Transparent – Clear Aligner este aproape invizibil, asa ca aproape nimeni nu va observa ca urmezi un tratament ortodontic.

Eficient – Chiar inainte de finalizarea tratamentului cu aparatul ortodontic Clear Aligner, zambetul tau se va imbunatati treptat.  

Personalizare – Fiecare aparat ortodontic Clear Aligner este dezvoltat individual pentru tine. 

Confortabil – Aparatul dentar invizibil este foarte confortabil, deoarece nu necesita fire metalice sau bracket-uri care pot irita gingiile si cavitatea bucala.

Aparat ortodontic Clear Aligner – Avantaje

Tehnologia computerizata de ultima ora iti ofera ceea ce generatiile de purtatori de aparate dentare si-au dorit intotdeauna: un aparat dentar invizibile, detasabil, confortabil si fara metale. Spre deosebire de aparatele dentare conventionale, cu metoda Clear Aligner, tratamentul ortodontic complet este planificat in prealabil cu precizie in trei dimensiuni pe computer. 

Poti vedea cum decurge tratamentul, cat timp va dura si care va fi rezultatul inainte de inceperea tratamentului. Sanatatea gingiilor tale poate fi imbunatatita prin utilizarea metodei Clear Aligner ca parte a tratamentului tau ortodontic. Dintii aliniati corespunzator pot ajuta gingiile sa prinda mai strans fiecare dinte, ceea ce poate duce la o mai buna sanatate dentara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *