Aplice LED la Electric Concept – cele mai bune preturi in online

Cu ce ne ajută montarea de aplice LED

aplice led

Nick Holonyak a fost un inginer General Electric care a inventat ceea ce el a numit „diode emițătoare de lumină” în 1962.

La momentul inventarii sale, inventatorul Holonyak era foarte convins ca tehnologia LED va inlocui tehnologia becurilor cu incandescenta, dar la 50 de ani de la introducere, constatam ca lucrurile nu se misca atat de repede pe cat sperase el.

Cu toate acestea, în timp ce becurile cu incandescență sunt încă utilizate pe scară largă în Europa și Statele Unite, există câteva LED-uri care au aplicații tehnologice cu mult peste imaginația lui Honyak.

Mai târziu în acest articol, vom discuta despre o categorie a acestei tehnologii, aplice LED.

Primul lucru de care trebuie să discutăm este eficiența energetică a acestor aplice LED. Aparent, este mult mai mare decât un bec fluorescent și de 10 ori mai mare decât un bec incandescent. Prin urmare, primul avantaj al acestor aplice LED este siguranța lor ecologică și ușurința de aruncare, deoarece nu conțin mercur, plumb sau alte substanțe nocive.

De asemenea, principalul avantaj al acestor aplice LED este că luminile reduc costurile de energie și de întreținere, crescând în același timp calitatea luminii.

Prin urmare, se poate spune că utilizarea tehnologiei LED, care era departe de a fi adoptată la nivel de masă cu doar câțiva ani în urmă, este o tendință importantă și importantă tocmai datorită acestor calități excelente.

Diferența dintre becurile cu led și becurile obișnuite

În primul rând, tehnologia este din ce în ce mai avansată și oamenii preferă aceste becuri LED pentru că sunt mai eficiente, mai sigure și mai economice. Acestea vor înlocui din ce în ce mai mult lămpile incandescente (clasice), cu halogen sau fluorescente compacte.

Auzim adesea oameni cumpărând becuri în funcție de culoare, dar aici ne referim strict la temperatura de culoare pe care o emit aceste becuri LED.

Cele mai frecvente alegeri pentru clienții magazinului online Electric Concept sunt becurile LED cu temperaturi alb, alb natural sau alb rece. Accesați site-ul Electric Concept și alegeți inspirația. Nu uitați că puteți obține ajutor direct de la personal și este un raport calitate-preț excelent!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *