Deep Forest Fest

Aplice, plafoniere si lustre pentru interiorul casei tale

Aplicele de perete si tavan sunt o alegere excelenta pentru camere mici cu tavan jos. Astfel de modele nu „mananca” inaltimea si ocupa un spatiu minim.

Avantajul incontestabil al aplicelor de perete si tavan este designul lor laconic, care poate completa in mod ideal o baie, un hol, o camera pentru copii sau un dormitor.

Aplice perete

Exista o mare varietate de aplice perete mai simple, mai luxoase sau mai moderne. Formele si dimensiunile frumoase iti pot face dificila alegerea. Interesante si deseori cautate sunt aplicele de perete, care pe langa faptul ca ofera cantitatea necesara de lumina, pot crea si o atmosfera placuta.

Toate aplicele de perete amplasate intr-o incapere trebuie sa aiba aceeasi putere, spectru de lumina si intensitate luminoasa. In caz contrar, nu va exista armonie, iar interiorul se va deteriora semnificativ.

Aplice led

De foarte multe ori coridorul din apartament este o incapere incomoda, ingusta si alungita sau mica, in care nu exista spatiu pentru asezarea unui dulap. In acest caz, situatia poate fi corectata vizual folosind tehnici de proiectare cu aplice LED.

Pentru a ilumina tavanul intr-un coridor ingust si lung, poti instala mai multe aplice led, care vor scurta vizual interiorul. Dormitorul spatios poate fi redus cu ajutorul aplicelor led care sunt orientate strict catre perete.

In acest caz, plafonul va fi intunecat si, prin urmare, omis. Iluminarea puternica in baie poate fi realizata cu ajutorul aplicelor led speciale, impermeabile. In ceea ce priveste tavanul bucatariei, poti alege mai multe aplice led, care vor creste spatiul si vor crea un interior creativ.

Aplice tavan

Aplicele de tavan sunt montate in mijloc, oferind astfel suficienta lumina. Ele pot fi folosite si ca accent, deoarece multe dintre modele sunt concepute pentru a exprima diferite forme pe suprafata tavanului.

Ele arata intotdeauna elegant si sunt printre cele mai preferate alegeri ale clientilor. Modelele de tavan se mai numesc si plafoniere si poti gasi de la modele curate si clasice, pana la modele mai colorate, potrivite pentru camera copiilor.

Fiecare model este unic in sine si cu siguranta nu vei regreta. Doar produsele selectate corespunzator vor contribui la o atmosfera placuta si, pe cat de incredibil pare, o singura aplica de tavan iti poate afecta starea de spirit, emotiile si sentimentele.

Plafoniera led

Daca obiectivul tau este sa faci plafonul elegant, atunci alege plafoniera LED. Un detaliu important, este sa ai grija la posibilitatea de estompare, deoarece nu orice plafoniera LED o permite.

Documenteaza-te bine inainte de a cumpara o plafoniera LED, deoarece poti obtine efecte secundare si posibilitatea de a repara tavanul. Plafonierele LED sunt extrem de practice si in acelasi timp pot fi foarte frumoase.

Nu se demodeaza, instalarea este usoara si tot ce trebuie sa faci dupa aceea, este sa schimbi led-urile daca acestea s-au ars. Asezarea unei plafoniere pe tavan, nu este in niciun caz depasita si poate face chiar impresie.

Aplice hol

Modelele de aplice hol sunt proeminente si sunt de obicei alese pentru iluminare suplimentara (de exemplu, pentru a plasa accentele principale in interior) sau pentru zonarea spatiului.

Sunt o solutie excelenta daca iti place sa te joci cu iluminarea si sa creezi compozitii artistice neobisnuite, combinand luminozitatea si tipul de lumina. Pentru iluminare puternica, alege aplice hol rotunde sau incorporate pentru a sublinia elementele interioare individuale.

Lustre

Primul lucru pe care trebuie sa il decizi atunci cand alegi o lustra este designul. Acest lucru depinde de caracteristicile modelului, de procesul de instalare si de aspectul acestuia.

Principalele tipuri de lustre sunt create pentru tavane false si sunt atasate cu ajutorul unui cablu sau lant metalic, iar inaltimea suspensiei poate fi reglata la unele modele. Aceste lustre sunt din materiale diverse completate cu insertii de lemn natural, sticla sau metal.

Producatorii ofera o selectie impresionanta de modele care difera ca forma si design.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *