Asa poti obtine fisa medicala pentru permisul auto in cel mai scurt timp!

Daca doresti sa obtii sau sa iti reinnoiesti permisul de conducere, StandardMed iti ofera cel mai bun raport calitate-pret pentru fisa medicala pentru permisul auto, dar si rapiditate si eficienta maxima. Astfel, la pretul de numai 125 de Lei, vei obtine fisa pentru preschimbare permisului auto categoriile A sau B in maximum 1 ora si jumatate de la completarea formularelor. Daca acest interval este depasit, vei primi 50% din bani inapoi.

Pe langa pret, un alt mare avantaj oferit de clinica StandardMed pentru eliberarea fisei medicale pentru permisul auto il reprezinta prezenta concomitenta a medicilor pentru toate cele 6 specialitati cuprinse in certificatul medical: medicina interna, ortopedie, neurologie, psihiatrie, oftalmologie, ORL. In plus, toti cei care efectueaza analizele in vederea obtinerii fisei medicale pentru permisul auto in cadrul acestei clinici beneficiaza de 20 de Lei reducere din pretul de lista, la orice consultatie medicala. De asemenea, daca vei dori sa obtii fisa medicala pentru permisul auto de la aceasta clinica vei beneficia de amabilitatea si eficienta personalului, precum si de rapiditatea cu care acestia elibereaza documentele.

Clinica StandardMed este autorizata inclusiv pentru eliberarea avizului psihologic, necesar persoanelor care doresc sa urmeze cursurile scolii de soferi (fisa medicala pentru obtinerea permisului auto cu aviz psihologic) si persoanelor care au permisul anulat sau suspendat pentru diverse abateri (certificat medical pentru redobandirea permisului auto cu aviz psihologic). In plus, tot aici, cei care au permisul auto expirat sau care trebuie reinnoit pot efectua analizele medicale complete pentru preschimbarea permisului auto. Clinica Standard Med este abilitata sa elibereze fisa medicala pentru obtinere sau reinoire permis auto inclusiv pentru soferii profesionist. La finalul consultatiilor, vei primi fisa medicala auto, incheiata de medicul coordonator, fiind necesara o singura deplasare.

Fisa medicala pentru permisul auto trebuie depusa in termen de 6 luni de la efectuarea analizelor medicale, acesta fiind intervalul de valabilitate a examinarilor medicale. Certificatul medical nu se elibereaza in cazul existentei unor tulburari grave, precum: abuz si dependenta de alcool, epilepsie, tulburari psihice majore, retard mintal, alte afectiuni neurologice sau neuropsihice grave ori boli care afecteaza semnificativ vederea, auzul, locomotia etc.

In vederea completarii certificatului medical pentru permis auto, in cadrul centrului medical StandardMed vei beneficia de urmatoarele avantaje:

– se vor efectua in aceeasi zi toate examinarile clinice necesare, pe specialitati medicale, toti medicii fiind prezenti in acelasi interval orar (inclusiv examinarea psihologica, dupa caz);

– certificatul medical va fi incheiat in aceeasi zi de catre medicul coordonator al clinicii si va avea stampila institutiei, autorizata de catre Directia de Sanatate Publica si Politia Rutiera, pacientul primind la finalul consultatiei certificatul medical complet.

Toate formularele tip prevazute de lege, cu evaluarile medicale, se gasesc la receptia clinicii, pacientii fiind obligati sa se prezinte cu urmatoarele documente:

– carte de identitate;

– fisa de scolarizare, in cazul in care aceasta exista;

– ochelari de vedere, daca e cazul.

Pentru preschimbarea permisului de conducere (expirat, deteriorat, schimbare nume etc), trebuie depuse la Politie urmatoarele documente:

– fisa medicala pentru permis auto obtinuta de la StandardMed;

– dovada taxa permis auto;

– carte de identitate si permis auto in original.

Cu o singura deplasare, intr-o singura locatie, vei obtine fisa medicala pentru permisul auto in cel mai scurt timp!

Un comentariu la “Asa poti obtine fisa medicala pentru permisul auto in cel mai scurt timp!

  1. Ortopedia de la Standardmed nu cunoaste legislatia nepregatita ….aglomeratie (fabrica de bani ) 20 de persoane la aceasi ora neprofesionalism .nu recomand ,pret mic 125 dar nu face ,dai 150 mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *