Avocat-Musat.ro – echipă completă de specialiști

De-a lungul vieții întâlnim persoane cu caractere diferite în situații de orice natură. Pe unele persoane ne va face plăcere că le-am cunoscut pe altele nu iar unele situații vom dori să le păstrăm în memorie iar altele deloc.

Pentru acele situații de care nu am vrea să ne amintim deoarece cu siguranță nu au fost atât de plăcute, vom avea nevoie de sfaturi și ajutor, la momentul în care ne-am lovit de acestea, de la persoane care sunt capabile sa o facă.

Cea mai corectă alegere în rezolvarea problemelor care implică și aspecte de natură judiciară este solicitarea ajutorului oferit de un avocat. Conform legii, conflictele de orice fel sunt rezolvate sub asistență judiciară și nu numai problemele ci și alte nevoi. Pentru a avea parte de cele mai bune servicii alegeți cu încredere cabinet avocatura Bucuresti ce vă va sta la dispoziție în rezolvarea sau realizarea oricărei nevoi.

Fie că sunteți antreprenor și doriți consiliere și asistență juridică cu privire la obținerea de autorizații, redactarea unor declarații, redactarea și certificarea contractelor și a actelor adiționale. Fie că aveți nevoie de asistență și consultanță în domeniul administrativ și fiscal chiar dacă sunteți persoană fizică sau juridică. Vă vor fi redactate contestații, plângeri, consultații juridice și fiscale în relația cu Administrația Finanțelor Publice și Garda Financiară.

Totodată în relațiile de familie în care apar probleme un bun avocat va media conflictele și va face tot ce-i stă în putință pentru a vă fi respectate drepturile și în acest capitol, astfel că veți primi asistență juridică și reprezentare în acțiunile de divorț, redactarea cererii de divorț, consultanță privind modalitățile exercitării autorității părintești, a programului de vizită a minorului și de pensia de întreținerea datorată acestuia, dacă este cazul, asistență și reprezentare în procesele de partaj al bunurilor comune. 

Nu rămân nerezolvate nici problemele ce apar la locul de muncă, pentru care veți beneficia de asemenea de servicii precum redactarea de analize juridice privind problemele dreptului muncii, contestarea deciziilor de concediere sau de sancționare, obținerea numărului de înregistrare fiscală, asistență juridică în procedura concedierilor colective și încheieri de contracte, modificarea acestora, drepturile și obligațiile angajatorului privind oferirea concediilor, timpului de muncă, de odihnă, salarizare și multe altele.

Un alt capitol căruia îi veți găsi rezolvare la cabinet avocatură București îl reprezintă situația în care doriți să vă înființați o asociație sau fundație și aveți nevoie de ajutor calificat pentru a urma toate demersurile necesare de la înscrierea acestora în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor până la desfășurarea activităților pe care acestea le presupun în condiții legale. Avocații specializați vă vor îndruma în procesul prin care ajungeți să vă înființați aceste asociații oferindu-vă consultanță în completarea cererii de înregistrare, achitarea taxelor, redactarea contractelor, închiderea sau deschiderea sucursalelor și o multitudine de alte servicii din acest domeniu.

Porniți cu dreptul în orice vă propuneți să faceți pentru a nu întâmpina probleme în niciun moment al desfășurării activității dumneavoastră și alegeți cei mai buni avocați care să vă conducă și să vă reprezinte indiferent nevoia dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *