Bean bags – fotoliile viitorului!

Schimbati ceva in casa dvs., in viata dvs., chiar acum! Optati pentru faimoasele bean bags, fotoliile de plaja, fotoliile puf, in care efectiv va veti “scufunda” intr-o oaza de relaxare ori de cate ori veti simti nevoia!

Fotoliile puf sau bean bags-urile sunt o alternativa a fotoliilor rigide, niste saci confortabili ce se muleaza dupa forma corpului. Umplute cu diverse materiale, de la perle de polistiren expandat pana la vata de poliester sau burete cu memorie, fotoliile puf sunt adorate de toata lumea.

Pufurile sunt piese de mobilier distractive si moderne, care, in acelasi timp, se comporta ca niste fotolii confortabile. Isi gasesc locul oriunde in locuinta, atat in interiorul acesteia, cat si in exterior, pe terasa, in curte sau pe marginea piscinei. Sunt perfecte pentru camera copiilor sau pentru a crea un colt confortabil in living. Fiind usoare si usor de mutat, le puteti lua dupa dumneavoastra dintr-o camera intr-alta.

Datorita numeroaselor utilizari posibile, fotoliile din puf sunt foarte practice si functionale. Atunci cand aveti casa plina de invitati, nu va mai fi nevoie sa imprumutati scaune din vecini, ci puteti opta pentru fotolii puf. Invitatii vor sta foarte comod si cu siguranta va fi bataie pe locul din puf. Modelele mai mari pot sustine chiar doua persoane.

Fotoliile din puf pot fi facute din diferite materiale, precum polyester sau catifea. Sunt umplute cu perle de polistiren expandat si au fermoare ce impedica desfacerea accidentala. In cazul in care doriti sa aveti un fotoliu mai plin, granulele de polistiren pot fi comandate si separat. Un mare avantaj al acestor fotolii puf este intretinerea usoara. Se sterg cu apa si sapun sau servetele umede fara alcool. Sunt interzise substantele chimice.

De asemenea, fotoliile puf sunt ideale pentru a va relaxa in ele seara, dupa o zi grea, in fata televizorului, sau pentru a va destinde cu o carte buna.

Pe piata exista mai multe tipuri si forme de pufuri, precum cele de tip sac, cub,cilindru,  fotolii ,sezlonguri, cu forma de gogoasa, gogoasa cu spatar, sau de para. Daca v-ati propus sa creati o camera vesela, jucausa, puteti amesteca mai multe pufuri cu modele si culori diferite si puteti consulta oferta de pe Pufrelax.com!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *