BECURI LED Economice si de Calitate LA ELECTRIC CONCEPT

Becuri LED o alternativă ce te ajută să economisești

becuri led

Toată puterea radiantă emisă de o sursă de lumină și percepută de ochiul uman se numește flux luminos și se măsoară în lumeni [lm]. Prin urmare, fluxul luminos ne arată cantitatea totală de lumină emisă de sursa de lumină. Cu cât valoarea fluxului luminos al becului este mai mare, cu atât becul este mai luminos.

Măsurând performanța lămpii în lumeni, cantitatea de lumină emisă (serviciul real pe care îl oferă lampa) poate fi comparată direct. Comparațiile bazate doar pe energie electrică sunt irelevante și pot induce în eroare, deoarece electricitatea ne arată doar consumul de energie, nu câtă lumină produce un bec.

Informații despre durata de viață a becului, în ore (cantitatea de timp în care becul funcționează înainte de a se arde), uneori în ani. Pentru iluminatul casnic, un an înseamnă de obicei 1000 de ore, pe baza unei medii de 3 ore de utilizare pe zi.

Prietenii știu de ce!

Probabil că ați avut cel puțin o apariție a unui prieten care vă spune că a decis să înlocuiască toate becurile din casă și să opteze pentru becuri cu LED. Te-ai întrebat vreodată de ce și care sunt avantajele și caracteristicile lor? În articolul de mai jos vei găsi răspunsul la întrebarea ta.

Paleta de culori a becurilor LED este foarte largă. Cele mai populare nuante sunt alb cald si alb rece, adica lumina calda si rece.

Becuri reci și calde

Un alt lucru foarte important de reținut este că becurile LED ar trebui folosite cu corpuri de iluminat care oferă o soluție de evaporare a căldurii degajate. Becurile cu LED-uri vor avea o durată de viață semnificativ mai scurtă dacă sunt instalate într-un corp rezistent la apă care împiedică circulația aerului în jurul becului.

Rezumatul avantajelor becurilor LED:

La aceeași cantitate de lumină, becurile LED consumă de până la 7 ori mai puțină energie și ajung să coste de până la 4 ori mai puțin.

Luminile LED se aprind imediat după iluminarea la putere maximă și nu sunt deranjate de iluminarea și oprirea frecventă sau de iluminarea pe termen scurt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *