Beneficiile prezentei unor bidoane cu apa de 19litri in cabinetele de psihoterapie

Sesiunile de psihoterapie pot reprezenta, in mod surprinzator pentru unii si perfect asteptat pentru altii, unele dintre cele mai revelatoare si importante momente din viata, intrucat atunci descopera sau, mai bine spus, scot la lumina adevaruri dureroase ori secrete din trecut, care ii afectau in prezent, facandu-i sa bata pasul pe loc, atat in viata personala, cat si in cea de cuplu (familiala) si profesionala. Iar, citind acest articol in continuare, in calitate de specialist sau proprietar al unui astfel de cabinet, vei afla de ce este utila prezenta unor bidoane cu apa de 19litri in incinta lor.

bidoane cu apa

In primul rand, in momentul in care doritorii pasesc pentru prima oara in spatiul in care urmeaza sa-si deschida sufletul si mintea, pentru a face conexiunile necesare si a realiza de ce nu se afla tocmai in locul dorit, la figurat vorbind, in aceasta etapa din viata lor, ei trebuie sa se simta in siguranta. Se spune ca este mai usor sa recunosti anumite aspecte in fata unor straini, decat a persoanelor iubite, iar vederea unor bidoane cu apa de 19litri iti va da un imbold si mai mare, stiind ca poti lua intotdeauna o mica pauza si o gura de apa rece, atunci cand tensiunea ajunge sa atinga cote paroxistice.

In al doilea rand, bidoanele cu apa de 19litri montate pe dozator pot fi percepute ca o veritabila „ancora” pentru cei sositi sa faca ordine inauntrul lor, sub toate aspectele. Practic, in clipa in care acestia simt ca pierd firul marturisirilor si au nevoie sa isi reordoneze gandurile, ei se pot indrepta catre echipamentul mentionat anterior, pentru a-si limpezi, la propriu si la figurat, discursul. La fel ca somnul (sau odihna, in general), apa are si ea un rol crucial pentru organismul uman, ajutandu-l sa se „reseteze” si sa-si desfasoare procesele specifice, la parametrii optimi.

Nu in ultimul rand, achizitionarea unor bidoane cu apa de 19litri, spre exemplu de la H2On.ro, pentru biroul in care iti desfasori activitatea de psihoterapeut, este o minima dovada de respect pentru pacientii tai, pe care ii intampini cu strictul necesar pentru ora sau orele pe care le vor petrece alaturi de tine. Investitia este una minima, insa beneficiile pot fi uriase, tinand cont ca acestia vor capata si mai multa incredere in tine, se vor apropia si vor incepe, fila cu fila, sa dezvaluie experientele mai putin placute din trecutul lor, al caror ecou inca il simt astazi.

Brand-ul numit mai sus comercializeaza, acasa si la birou, in toata tara, in cel mai scurt timp, o apa de calitate superioara, 100% microbiologic pura si netratata, intrucat legea nu permite aceasta procedura pentru apa de izvor. Este vorba atat despre marca proprie, premiata inclusiv la nivel international, cat si despre AQUAVIA, apa alcalina cu un pH de 9.4. Pretul unor bidoane cu apa de 19litri variaza intre 23 de lei si 45 de lei, ceea ce oricum reprezinta cel mai mic cost per litru (incomparabil cu optiuni precum PET-urile si sticlele de 0.33, 0.5, 0.75, 1, 1.5 sau 2litri). Prin urmare, nu ne mai ramane decat sa va uram, tie si clientilor tai, claritate – in toate privintele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *