Bergenbier se alătură Generației de Aur la meciul de retragere

Bergenbier, unul dintre cei mai longevivi parteneri ai Echipei Naționale, se alătură Generației de Aur la meciului de retragere. Pe 25 mai 2024, pe Arena Națională, într-o demonstrație de recunoaștere a contribuției lor, tricolorii vor scrie o pagină memorabilă în istoria fotbalului românesc, alături de fanii pe care i-au bucurat de atâtea ori.

25 Mai  – Ultimul Dans al Generației de Aur

Arena Națională din București devine scena ultimului meci disputat de Generația de Aur, o echipă care a scos românii în stradă după partide memorabile la Bari, Toulouse sau pe legendarul Rose Bowl din Pasadena. Meciul de retragere reprezintă o ocazie specială pentru fanii fotbalului din întreaga țară să-și arate recunoștința și să-și aplaude idolii.

„Bergenbier retrăiește împreună cu Generația de Aur meciurile istorice disputate de Echipa Națională a României și ne bucurăm să le fim alături fotbaliștilor și antrenorilor în această zi importantă pentru noi toți. Invităm toți suporterii fotbalului să participe la o seară de excepție, în compania unor vedete sportive incontestabile pentru istoria fotbalului românesc.” spune Victor Teioșanu, Director de marketing Bergenbier S.A.

Tricolorii se vor duela cu o selecționată mondială formată din fotbaliști legendari, dar și adversari ai României în lupte teribile. Pe gazonul Arenei Naționale vor apărea nume uriașe precum Rivaldo, Hristo Stoichkov, Christian Panucci, Dida, Christian Karambeu, Christian Zaccardo.

”Alături de Hagi, Popescu sau Dumitrescu am trăit seri memorabile, ne-au unit, ne-au făcut o echipă în adevăratul sens al cuvântului. Mă bucur că familia Bergenbier, din care am făcut și eu parte, este din nou alături de noi, o generație care a lăsat ceva în urmă și despre care încă se vorbește la peste 20 de ani de la acele momente. Pe 25 Mai îi așteptăm pe toți cei care ne-au fost alături la fiecare bătălie, fiecare victorie sau înfrângere, pentru că fiecare dintre ei a pus umărul la succesul nostru” a spus Bogdan Stelea, fost membru al echipei naționale.

De la meciul de retragere al Generației de Aur nu vor lipsi fotbaliști precum: Gică Hagi, Gică Popescu, Bogdan Stelea, Miodrag Belodedici, Ilie Dumitrescu, Marius Lăcătuș sau Ionuț Lupescu.

Fanii echipei naționale din întreaga țară sunt invitați să se alăture acestei sărbători a fotbalului românesc și să fie martori la un eveniment care va rămâne în istorie.

Despre Bergenbier S.A.

Parte a grupului Molson Coors Beverages Company Central & Eastern Europe, compania Bergenbier S.A. a fost fondata in 1994, iar cea mai importanta marca din portofoliul sau, Bergenbier, a fost lansata un an mai tarziu. Astazi, Bergenbier S.A. este in top trei companii producatoare de bere din Romania, avand o fabrica moderna la Ploiesti si o retea performanta de distributie nationala. Bergenbier S.A. acorda o atentie sporita impactului pe care il are in comunitate si asupra mediului. Portofoliul companiei cuprinde marci care acopera toate segmentele pietei. Pe langa berile produse la Ploiesti – Bergenbier, Caraiman, Fresh, Staropramen, Staropramen Unfiltered, Stella Artois, Beck’s, Noroc, Löwenbräu – compania importa si distribuie in exclusivitate specialitatile pragheze Staropramen Dark, berile de abatie belgiene Leffe si Hoegaarden, berea americana Miller Genuine Draft, cea mai iubita bere mexicana, Corona, precum si berea alba germana nefiltrata Frazinskaner. De asemenea, compania are in portofoliu si variantele 0.0% alcool pentru Stella Artois si Staropramen.

Despre Molson Coors

De peste doua secole, Molson Coors fabrica bauturi care aduc oamenii impreuna pentru a se bucura de toate momentele vietii. De la Coors Light, Miller Lite, Molson Canadian, Carling si Staropramen la Coors Banquet, Blue Moon Belgian White, Saint Archer Gold, Leinenkugel’s Summer Shandy, Creemore Springs si multe altele, Molson Coors produce unele dintre cele mai indragite si emblematice marci de bere realizate vreodata. In timp ce istoria companiei este inradacinata in bere, Molson Coors ofera un portofoliu modern care se extinde dincolo de industria berii cu cocktail-uri carbonatate, cafea, vin, kombucha, cidru si multe altele. Molson Coors Beverage Company este o companie cotata la bursa, care opereaza prin Molson Coors America de Nord si Molson Coors Europe si este tranzactionata la New York si la bursa canadiana (TAP). Angajamentul companiei de a ridica standardele industriei si de a lasa o amprenta pozitiva asupra angajatilor, consumatorilor, comunitatilor si mediului se reflecta in Our Beer Print si in obiectivele de sustenabilitate 2025. Pentru a afla mai multe despre Molson Coors Beverage Company, vizitati molsoncoors.com sau pe Twitter @MolsonCoors.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *