BF Drinks

Big Flavor comercializează produse organice destinate Horeca

Dezvoltarea activă a cafenelelor, barurilor și restaurantelor și distribuția aproape omniprezentă a produselor organice de la Big Flavor, prin BF drinks, mențin o cerere constant ridicată în domeniul HoReCa pentru cafea, băuturi, siropuri și toppinguri gata preparate. În paralel cu aceasta, pe segmentul HoReCa este în creștere cifra de afaceri din piureuri de fructe naturale, cu care bucătarii și barmanii înlocuiesc fructele proaspete și congelate, care au devenit indisponibile sau nerentabile.

Furnizorul Big Flavor numește categoria de siropuri și toppinguri gata preparate ca fiind unele dintre cele mai dinamice dezvoltate. Creșterea puternică a categoriei de sirop este mai mult legată de creșterea vertiginoasă a segmentului de cocktailuri. Siropurile ajută consumatorul să-și arate individualitatea, să experimenteze gusturile, iar o astfel de poveste dă un impuls consumului de cafea și cocktail, în general. Acest lucru se datorează dezvoltării pieței HoReCa din țara noastră și culturii consumului de cafea și băuturi mixte, inclusiv siropuri naturale.

Caracterul sezonier

Vânzările de siropuri și piureuri atinge vârful în lunile de vară. Acest lucru se datorează creșterii traficului în parcuri și zonele de recreere și deschiderii teraselor. Iarna, dimpotrivă, în lunile noiembrie-decembrie există o perioadă de creștere a cererii de siropuri și toppinguri gata preparate pe segmentul HoReCa, când restauratorii cumpără în mod tradițional în ajunul sărbătorilor de iarnă.  Caracterul sezonier al cererii de siropuri și topping-uri pe segmentul food service, se manifestă în principal prin redistribuirea volumelor de vânzări în cadrul categoriei de produse organice destinate HoReCa. 

În funcție de anotimp, preferințele de gust ale oaspeților se schimbă și drept urmare, atenția restauratorilor se îndreaptă către anumite tipuri de siropuri și toppinguri. În timpul iernii, există o cerere mai mare pentru băuturi calde de cafea sau ceai, iar vara pentru limonade. 

Cafea, băuturi, siropuri

Big Flavor comercializează produse organice destinate HoReCa. BF Driks îți poate oferi în mod tradițional, siropurile pe bază aromatică, pe care restaurantele, barurile și cafenelele le folosesc în principal pentru prepararea băuturilor calde de ceai și cafea, inclusiv cu lapte, și deserturi, iar în perioada primăvară-vară – siropuri pe fructe care sunt potrivite pentru cocktailuri reci alcoolice și nealcoolice, cu gheață. Datorită cererii constant ridicate din domeniul HoReCa pentru grupul de siropuri de fructe, cafea și băuturi pentru cocktailuri, Big Flavor comercializează produse organice destinate HoReCa.

În ciuda faptului că producătorii lansează anual zeci de arome noi, structura consumului de produse organice HoReCa rămâne practic neschimbată. Urmând tendința pentru un stil de viață sănătos, producătorii includ siropuri fără zahăr în sortimentul lor, iar în promovarea produselor se bazează pe compoziție 100% naturală și beneficii pentru sănătate. 

Big Flavor, de exemplu, comercializează produse organice cu arome diferite. Este o muncă mare, costisitoare și dificilă și, de asemenea, este nevoie de mult timp pentru a înțelege modul în care ingredientele naturale afectează durata de valabilitate a produselor organice.  Desigur, din cauza popularității tot mai mări a stilului de viață sănătos în rândul populației, siropurile cu conținut scăzut de calorii său complet fără zahăr, precum și cele care au un conținut ridicat de piure natural de fructe în compoziție, sunt în vogă. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *