Blogger? Business? Oricine are nevoie de promovare ieftină și eficientă

Ne face plăcere să scriem. Să împărtășim și celorlalți din ideile noastre. Despre orice, oricine, oricând și oriunde. Și totuși, oricât de tare ne străduim, uneori parcă ceva nu merge. O rotiţă aici, o rotiţă acolo… ceva nu se învârte așa cum vrem noi sau cum vedem noi că ar trebui să reacționeze publicul țintă.

 

Se prea poate ca astăzi să avem o postare cu mii de vizualizări, însă a doua zi, o nouă postare, nu aduce rezultatele scontate. Ce e de făcut în acest sens? Să ne lăsăm păgubași? Nici gând! Trebuie să putem trece peste astfel de gânduri și să facem noi și noi eforturi în a aduce audiența înapoi. Sau, pur simplu, să acceptăm că sunt zile și zile. Pentru toată lumea. Inclusiv noi înșine.

 

Bun. Și totuși, indiferent de eforturi, rezultatele întârzie să apară. Disperăm? Sub nicio formă. Ci cautăm alternative. Pentru că ne dorim, într-un final, să îmbunătățim traficul către site-ul /blog-ul/ magazinul nostru virtual. De ce? Pentru că motoarele de căutare plătesc per click, dacă se atinge un nivel anume de vizitatori unici pe zi. Iar ei ne contactează și ne propun să plasăm articole publicitare, lucru benefic de ambele părți: bani pentru ei și o suma suficientă pentru noi.

 

Bine, bine, dar cum facem, până la urmă? Ne lansăm pe rețelele de socializare și dăm share la tot ce se poate. Si tot nu merge. Sau merge prea încet și răbdarea începe să ni se scurgă printre degete. Ce variante ar mai fi? Spunem tuturor, prin viu grai, să dea like, share, comment. Orice, numai să ajungem la numerele visate cu atâta râvna.

 

Și, încă, nemulțumirea ne dă târcoale, pentru că cifrele nu vor să sară de pragul ăla. Și atunci ajungem la varianta “întreabă un prieten”. Sau mai mulţi. Despre cum face X si Y de are atâta succes. La un moment dat, cineva șoptește – aproape stins: “publicarea de advertoriale”.

 

De aici încolo ține tot de noi să înțelegem ce sunt acelea și ce pot face ele pentru noi…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *