Brad de Craciun artificial, cu cetina tot verde

Un brad de Craciun artificial aduce cumparatorului nenumarate variante de modele si stiluri ce pot sa ii infrumuseteze casa in perioada de Craciun.

Un brad natural, “cu cetina tot verde”,  isi pierde din stralucire atunci cand trec cateva zile de la taierea sa.

Da, brazii de Craciun naturali sunt fabulosi, dar necesita si o intretinere ridicata. Unul dintre motivele evidente pentru a achizitona un brad de Craciun artificial este eliminarea batailor de cap de udare, maturare, tundere si griji cu privire la amplasarea corecta pentru o prospetime optima.

Nu va trebui sa-l duceti la capatul aleii, la tomberonul din cartier sau la un centru de reciclare din apropiere dupa sarbatoriBrazii naturali se usuca in timp ce stau in casa. Trebuie sa udati bradul natural pentru a-l pastra proaspat si in siguranta.

Avantajele unui brad de Craciun artificial

Un brad de Craciun artificial nu trebuie udat si este fabricat din materiale ignifuge care contribuie la reducerea pagubelor in cazul nefericit al izbucnirii unui incendiu.

Nu puteti sa primiti bradul visurilor voastre de la natura, dar alegerea unui brad de Craciun artificial va va permite sa il personalizati dupa gustul dumneavoastra. Indiferent daca preferati aspectul unui brad inalt si slab, al unui molid albastru voluminos sau al unui pin rustic, brazii creati de om, in medii controlate, va ofera tot ce aveti nevoie, chiar daca soiul vostru  preferat de brazi nu este disponibil in mod natural acolo unde locuiti.

Comandati un brad de Craciun artificial

Ati putea crede ca bradul natural  este ferit de gandaci, deoarece afara este frig, dar asta nu inseamna ca o familie de afide sau gandaci nu este acolo, gata sa se trezeasca, cand copacul se va regasi in casa voastra. Nu numai ca un brad natural poate aduce praf si insecte in casa, dar el  va incepe sa se usuce de-a lungul lunii si vor incepe sa cada ace de brad  uscate pe podea. Nu exista ace uscate, care cad dintr-un brad artificial. Daca el se deterioreaza suficient de mult incat sa devina casant si sa inceapa sa se destrame, ar fi timpul sa achizitionati un nou brad de Craciun artificial.

De asemenea, multi oameni sunt alergici la mirosul de pin si praf. Animalele de companie pot fi, de asemenea, alergice. Daca observati stranut in exces in casa in care ati impodobit bradul, ar trebui sa luati in considerare sa schimbati cu un brad de Craciun artificial si sa va salvati familia si sufletele dragi de neplacerile oferite de o alergie.

“Cetina tot verde” a unui brad natural se regaseste si la un brad artificial de Craciun.

Dar, pentru a tine pasul cu timpurile noastre si conceptul bradului ce se impodobeste de sarbatori a evoluat, acum nu mai avem nevoie doar de culoarea verde pentru a aduce atmosfera de Craciun in inimile noastre. Un brad de Craciun artificial premium, din gama de lux are avantajul ca fost confectionat dupa cele mai inalte tipare de exigenta. 

Ca bonus, pe langa aspectul ce reproduce aproape integral aspectul natural, un brad de Craciun artificial te scapa de toate neplacerile expuse mai sus, participand activ la crearea atmosferei de sarbatoare pe care toti dorim sa o surpindem in decorurile noastre de Craciun. De asemenea, reprezinta locul ideal unde poti pune cadouri de Craciun pentru cei dragi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *