Buchetul miresei – de ce criterii ținem cont atunci când îl alegem?

S-ar putea spune că buchetul miresei joacă unul dintre cele mai importante roluri în cadrul marelui eveniment. Mireasa va ține buchetul în mâini la biserică, iar de acolo îl va purta la petrecere, unde îl va arunca domnișoarelor de onoare, iar norocoasa care îl va prinde va fi următoarea doamnă. Cel puțin așa zice tradiția.

Pe lângă faptul că îndeplinește această tradiție, buchetul accesorizează rochia miresei și tot el dă tonul tuturor aranjamentelor florale. Cele mai multe buchete de mireasă sunt realizate în funcție de sezon, dar și de tendințele anului. Dacă anul acesta florile vedete sunt daliile, nu ar trebui să fim surprinși dacă viitoarele mirese se vor orienta spre minunatele dalii, fie ele pitice, pompom sau cele uriașe.

Deși tendințele joacă un rol important pentru unele mirese, pentru alte mirese cel mai important este ca buchetul să se potrivească de minune cu rochia lor, cu coafura, cu machiajul și chiar și cu pantofii. La urma urmei, detaliile chiar fac diferența. Tot din buchetul miresei se va alege una până la trei flori și se vor realiza butonierele. Iată ce rol principal joacă buchetul miresei și de ce este atât de important să alegem cele mai potrivite flori.

Pentru că decizia nu este una foarte ușoară, date fiind toate criteriile de care trebuie să țină cont o mireasă, sunt câteva trucuri la care se poate apela pentru luarea celei mai bune decizii. De exemplu, viitoarele mirese pot accesa o florărie online, unde pot vedea gama de flori disponbile în fiecare sezon și modele de buchete de mireasă. Documentarea în prealabil vă scutește de a sta cu orele într-o florărie. Tot pentru ușurarea deciziilor și pentru economie de timp, se poate opta pentru livrare flori la domiciliu sau la adresa locației unde va avea loc petrecerea. Organizatorii de nunți sfătuiesc viitoarele mirese să înceapă să caute un model de buchet imediat după achiziționarea rochiei de mireasă, tocmai pentru a avea suficient timp la dispoziție în situația în care ceva nu se potrivește.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *