Bucura-te mereu de fructe proaspete cu pomii fructiferi de la Jardina

Gradina care are plantati pomi fructiferi sau chiar si livezile intinse pe sute de hectare, ofera atat de multe avantaje, incat ar fi pacat sa nu profitati de un petic de pamant, daca dispuneti de el. In primul rand, fructele sunt recomandate a fi consumate in stare proaspata, pentru ca aduc foarte multe beneficii sanatatii organismului. In al doilea rand, acestea pot fi transformate in dulceata, gem, sucuri naturale, poti fi chiar uscate sau congelate astfel incat sa poata fi consumate chiar si peste saptamani sau luni de zile (devenind astfel o sursa de hrana in plus pe perioada sezonului rece, atunci cand fructele nu mai sunt disponibile pe piata).

Fructele care apar in extra sezon nu sunt printre cele mai bune pentru sanatate si nu aduc atat de multe beneficii acesteia, pentru ca majoritatea sunt crescute artificial, tratate cu chimicale care forteaza cresterea acestora. O ‘’forma’’ frumoasa nu inseamna neaparat un miez gustos sau benefic. Majoritatea alimentelor care se afla in supermarket-uri nu dispun de beneficii nutritionale, pentru ca nu au avut timpul necesar sa le dezvolte. Deci singura optiune viabila, pe care toti cei care dispun de o casa cu gradina sau terenuri intinse de pamant, ramane ‘’cresterea’’ propriei hrane. Ca sa te bucuri mereu de fructe proaspete, alege sa plantezi pomi fructiferi in gradina si ai parte de rezultate care intrec asteptarile.

De unde sa cumperi puieti pomi fructiferi de calitate superioara? De la Jardina – producator specializat in cresterea si comercializarea pomilor fructiferi, care ofera o selectie premium de pomi fructiferi de vanzare, la preturi foarte accesibile. Este o pepiniera pomi fructiferi extrem de cunoscuta, care dispune si de un magazin online, pentru a ajunge la clienti din toata tara. Mai mult ca sigur vei gasi soiuri care sa fie pe placul tau, pentru ca ai de ales intre: meri, peri, pruni, caisi, piersici, ciresi si gutui (practic, cei mai cunoscuti pomi fructiferi de la noi din tara, care cresc si se dezvolta foarte bine in clima noastra – temperat continentala de tranzitie, cu patru anotimpuri diferite, specifica Europei centrale).

Alege Jardina, deoarece iti poate oferi mai mult decat niste pomi fructiferi. Alege-i pentru ca:

Beneficiile uimitoare ale fructelor sunt foarte numeroase si demne de luat in considerare:

Ca sa te bucuri din plin de toate aceste valori nutritionale, poti consuma zilnic 5 tipuri de fructe diferite. Este suficient pentru a suplimenta organismul cu tot ce are nevoie, pentru a functiona in parametrii optimi, plin de energie si vitalitate. Iar cea mai eficienta metoda de a beneficia de aceste lucruri, este sa plantezi pomi fructiferi in gradina, daca dispui de suficient spatiu (chiar si arbustii fructiferi sunt bineveniti, daca spatiul din gradina este mai limitat). Important este ca gradina de fructe si / sau legume (eventual) sa fie cat mai diversificata. Chiar si gradinaritul in sine reprezinta o activitate placuta pentru fizic si psihic, ideala si chiar recomandata in prezent, pentru ca traim in secolul vitezei si a erei moderne, condusa de tehnologie, dar pandita din umbra de stresul cotidian.

Succesul Jardina se bazeaza in totalitate pe inalta calitate a pomilor fructiferi, dar si a trandafirilor de gradina pusi la dispozitia clientilor. Serviciile excelente si sfaturile profesionale, care insotesc toate produsele lor, au convins oamenii sa revina mereu. Iar fidelizarea clientilor este, in ziua de azi, cel mai greu task pe care orice business il are de infruntat, pentru ca astfel sa isi garanteze succesul afacerii pe termen lung. Constanta poate fi un semn bun, in special cand vine vorba de comert (indiferent de domeniul din care face parte acesta).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *