„Bună, iubire”, o poveste încântătoare de dragoste, în care un cățel adorabil joacă un rol esențial

Cartea „Bună, iubire”, de Karen McQuestion, publicată în cadrul colecției de ficțiune Corola de la Editura ap!, este o poveste de dragoste captivantă, în care un cățel drăgălaș, pe nume Anni, joacă un rol esențial. Așadar, dacă sunteți în căutarea dragostei și aceasta întârzie să apară, de ce să nu luați în considerare ideea de a adopta un cățeluș? Câinii pot fi niște mesageri extraordinari ai sentimentelor umane, așa cum vom vedea în această carte, unde Anni va deveni un complice de neprețuit într-o cerere în căsătorie care emoționează cititorii până la lacrimi.

Karen McQuestion este un autor cu o abilitate unică de a crea povești pline de căldură și umor, iar „Bună, iubire” nu face excepție. Cartea explorează teme profunde precum reînnoirea speranței și a iubirii, în cele mai neașteptate locuri și situații.

Romanul ne arată că toate alegerile pe care le facem în viață au un impact, fie el mai mic sau mai mare, asupra destinului nostru, la fel cum toate evenimentele, indiferent de importanța lor, ne pot schimba cursul vieții. Chiar dacă în momentul în care trăim aceste evenimente nu înțelegem întotdeauna felul în care ele ne influențează, ne dăm seama mai târziu cum anumite momente aparent banale, cărora inițial nu le-am acordat importanță, au devenit fundamentale pentru felul în care trăim în prezent.

În „Bună, iubire”, cititorii vor urmări povestea lui Grace, o femeie care se confruntă cu o despărțire dureroasă și cu provocări aparent insurmontabile. Însă, când un incident neașteptat o aduce în calea unui bărbat misterios și a unui câine abandonat, viața ei ia o întorsătură surprinzătoare. Această carte transmite un mesaj puternic despre puterea vindecătoare a compasiunii și a iubirii neașteptate.

Karen McQuestion a scris cărți pentru copii, adolescenți și adulți. Cărțile sale au fost publicate atât în format fizic, cât și audio și digital pe Amazon Publishing, Houghton Mifflin Harcourt și Brilliance Audio. Multe dintre cărțile ei s-au aflat în top 10 pe Kindle. Povestea ei literară a fost prezentată de Wall Street Journal, Entertainment Weekly și în emisiunea The Story with Dick Gordon, difuzată la NPR. A apărut, de asemenea, la World News Now pe ABC și la America This Morning. Locuiește împreună cu soțul și copiii săi în Hartland, Wisconsin.

ap! (ACT și Politon) este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de carte din România. Specializată în nonficțiune de calitate, editura a adus pe piața locală o serie de autori care au făcut furori în toată lumea, precum Tim Ferriss, Robin Sharma, Tony Robbins, Wayne Dyer, Steve Harvey, Gino Wickman și mulți alții. Totodată, ap! este editura românească sub egida căreia au fost publicate cele mai multe audiobookuri la nivel local. Lansată în 2014, editura a adus în România peste 300 de titluri în format audiobook, multe dintre acestea fiind bestsellere care au făcut înconjurul lumii și au schimbat mii de vieți. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *