Cadouri corporate, ideale pentru evenimentele business

Cadouri corporate, ideale pentru evenimentele business

Cadourile corporate sunt cadourile dăruite în lumea business-ului. Ele au cunoscut popularitatea în ultimii ani datorită faptului că ajută moralul angajațiilor, a manageriilor și a antreprenorilor.

Cadourile corporate sunt metode frumoase prin care o persoană își poate exprima respectul și aprecierea față de o altă persoană. Datorită naturii lor de office, ele se deosebesc față de cadourile obișnuite.

De obicei, acestea sunt produse cu care greu vei putea da greș. Au ori rol estetic, ori rol funcțional. Există o mulțime de idei creative prin care îți poți arăta aprecierea față de o persoană.

Cui să nu dăruiești cadouri corporate?

Cadourile corporate nu sunt pentru oricine. Anumite categorii de persoane nu se încadrează aici. Pentru rude, persoanele apropriate, cadourile nu pot fi la fel de universale precum cele destinate partenerilor de business.

Pentru persoanele apropriate, precum mama, tata, prietenii, în general persoanele iubite, este important să te folosești de faptul că le cunoști plăcerile. Un cadou pentru părinți poate evidenția recunoștința, dar mai ales dragostea ce le-o porți.

Pentru prieteni, este important să alegi cadouri în funcție de felul persoanei da a fi. Acestea vor reflecta apropierea, iubirea și grija ce le-o porți. Fiecare om este unic în felul lui, prin urmare, va trebui să te orientezi după cadouri unice pentru fiecare persoană specială din viața ta.

Când se oferă cadourile corporate?

Cadourile corporate sunt perfecte într-o mulțime de situații, fiind ideale pentru mediul de lucru. Astfel, acestea pot fi dăruite pentru:

  • Angajați;
  • Colaboratori;
  • Colegi;

Indiferent de statutul pe care-l ai într-o firmă, ca și manager sau ca și șeful unei firme, aceste atenții sunt o modalitate excelentă de a le arăta angajațiilor tăi că îți pasă de ei. În momentul în care alegi cadourile, trebuie să ai în vedere ceea ce cunoști despre fiecare și să alegi în funcție de preferințele lor.

Colaboratorii pot fi partenerii și furnizorii cu ajutorul cărora îți realizezi activitatea. Fără aceștia, business-ul tău nu poate funcționa în condiții optime.

Din această cauză, este frumos ca din când în când să ne arătăm recunoștința față de ei. Cadourile corporate le pot reaminti că fără activitatea lor, afacerea ta nu ar exista.

Astfel, printre ocaziile când poți dărui astfel de cadouri corporate se numără:

  • Crăciunul – Secret Santa;
  • Ziua mamei/femeii;
  • Sărbătorile Pascale;
  • Ziua firmei – când a fost înființată aceasta;
  • După o avansare;
  • Zile de naștere;
  • Evenimente fericite.

Sărbătorile religioase sunt un moment prielnic când oamenii în general devin mai generoși. Mai ales de Crăciun, când sentimentul de iubire și apreciere față de cei dragi plutește în aer. Este una dintre puținele ocazii ce se serbează atât în familie, cât și la locul de muncă.

Chiar dacă Paștele nu se celebrează ca și Crăciunul, atențiile nu lipsesc nici de această dată. Poți oferi buchete de flori, coșulețe cu ouă frumos decorate, vaze sau un coșuleț plin de bunătăți.

În cazul zilelor de naștere, cadourile trebuie să fie puțin mai personale. Faptul că șeful sau managerul unui angajat își aduce aminte de ziua sa de naștere, va fi un impuls pentru persoana sărbătorită. Ea/El se va simți importantă și va înțelege că munca depusă nu trece neobservată.

Promovările sunt alte evenimente fericite ce se întâmplă în cadrul unui loc de muncă. În urma unui efort suplimentar depus, ce a adus rezultate incontestabile, managerii obișnuiesc să ofere astfel de cadouri corporate.

Acestea sunt un semn că te bucuri de reușita alt cuiva. Nivelul de apropiere este prea puțin important. Tot ce contează sunt sincerele intenții.

În cadrul evenimentelor fericite, intră căsătoria sau nașterea unui copil, care se împărtășesc și cu persoanele de la locul de muncă. Prin urmare, se pot oferi buchete de flori, cutii cu cadouri, băuturi, jucării de pluș și așa mai departe.

Indiferent de ocazie, cadourile corporate sunt o unealtă perfectă de a-ți arăta recunoștința și respectul față de persoanele cu care lucrezi. Alături de ele petreci ore importante din viața ta. Practic, devin a doua ta familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *