Cadourile haioase. Cui le daruiesti si cand?

Exista o multime de motive pentru care sa cumperi cadouri haioase: vrei sa faci o surpriza, doresti sa faci persoana pentru care se adreseaza sa rada, doresti sa iesi din tipare si cadoul tau sa fie memorabil si multe altele. Cadourile haioase cu siguranta si-au gasit locul in inimile tuturor pentru ca sunt amuzante, creeaza o dispozitie buna si reusesc cumva sa fie de neuitat. Insa, conteaza foarte mult si ce daruiesti cui. Daca pentru un prieten, comedian nedescoperit inca, poti sa ii daruiesti cadouri haioase nu acelasi lucru se poate intampla, de exemplu, in cazul sefului tau care este o persoana mai conservatoare. 

Ce cadouri daruiesti pentru el sau pentru ea? Cat de haioase sa fie?

In privinta daruirii unor cadouri amuzante exista un fel de eticheta nescrisa pentru a te asigura ca gluma ta este inteleasa si mai ales acceptata. In primul rand, un cadou amuzant trebuie ales tinand cont de personalitatea persoanei pentru care se adreseaza, gusturile,  dar si modul de gusta gusta o gluma. Daca nu cunosti foarte bine persoana, atunci este mai bine sa iti indrepti atentia catre obiecte mai simbolice. 

Barbatii sunt dispusi la cadouri amuzante

Atunci cand vine vorba despre cadouri pentru barbati haioase atunci oferta este mai diversificata si vei putea sa gasesti numeroase idei deosebite. Poti alege si un cadou mai util pe care sa il personalizezi, astfel incat sa ii smulga un zambet de fiecare data cand il foloseste. In general, barbatii sunt mai deschisi sa primeasca niste cadouri amuzante.

In cazul in care doresti sa achizitionezi cadouri femei amuzante va fi necesar intotdeauna sa te pliezi pe personalitatea ei. Rasul te ajuta sa fii mai optimist, mai binevoitor si mai bine dispus, mai optimist si mai generos, asa cum ar trebui sa si fii atunci cand esti invitat la un eveniment precum o zi de nastere, onomastica sau orice ocazie care necesita un cadou pe masura. Atunci cand vine vorba despre cadouri femei, mai ales atunci cand doresti sa alegi ceva amuzant, acesta trebuie sa indeplineasca o serie de conditii precum: sa fie inteligent pentru ca tuturor ne plac glumele dar mai ales cele bune, sa fie de calitate, sa fie potrivit relatiei si obligatoriu pe gustul ei. 

Alege un cadou de bun gust si sigur vei crea o impresie buna

Din moment ce femeile vin de pe Venus si barbatii de pe Marte, mai mult ca sigur nu gusta acelasi tip de glume. Asadar, inainte sa dai buzna in primul magazin sau pe primul site cu cadouri sa cumperi o cana cu coada de ren, asigura-te ca gluma ta nu creeaza un moment stanjenitor. 

In general, persoanele dotate cu simtul umorului ii poti identifica usor pentru ca pur si simplu le este tare greu sa stea deoparte fara sa faca o remarca amuzanta. Dar, atunci cand faci un cadou conteaza foarte mult si cum il impachetezi. Daca vrei sa faci o surpriza care sa ii inveseleasca pe cei din jur atunci trebuie sa alegi cutii cadouri sau ambalaje care sa dezvaluie darul tau treptat. Chiar daca esti in cautarea unor cadouri pentru femei sau a unor cadouri pentru el este important sa daruiesti din suflet. Cadourile amuzante ne fac viata mai frumoasa, iar daca ai oportunitatea sa daruiesti ceva haios pentru o persoana atunci nu ezita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *