Camere de supraveghere video wireless – Cum sa ai control absolut asupra informatiilor inregistrate?

De-a lungul timpului, oameni cauta constant metode pentru a-si imbunatati viata si activitatile zilnice. Prin intermediul telefonului sau la un click distanta putem lua legatura cu cei dragi, lucru ce era imposibil pe vremea cand corespondenta scrisa era principala metoda de comunicare la distanta.

Nevoia de protectie si siguranta a bunurilor si a celor dragi a impins dezvoltarea tehnologiilor pe noi culmi, astfel ca astazi putem urmari live prin intermediul acestor camere de supraveghere wireless  tot ce se petrece in locuinta noastra sau la birou.

De ce sa alegi sisteme de supraveghere video wireless?

Una dintre grijile principale ale parintilor este legata de siguranta copiilor atunci cand acestia sunt lasati in grija altor persoane, atunci cand ei pleaca la munca.

Indiferent de motivele pentru care te-ai decis sa instalezi o camera de supraveghere wi-fi, acest tip de sistem de supraveghere video garanteaza ca esti singura persoana care are acces la ea.

Pentru fiecare exista echipamentul perfect care satisface atat dorinta de a spori gradul de siguranta si care, totodata, se imbina perfect cu caracteristicile spatiului in care sunt instalate camerele de supraveghere video.

Camere de supraveghere wireless ce ajuta la scaderea numarului infractiunilor

De regula acestea se instaleaza in locuri  cu riscuri potentiale – mall-uri, banci sau cladiri guvernamentale.

Majoritatea aparatelor detin tehnologie cu infrarosu care ofera vizibilitate pe timpul noptii. Din ce in ce mai multe persoane constientizeaza necesitatea de a instala un sistem de supraveghere pentru a fi la curent in timp real  cu ceea ce se petrece in locul respectiv.

Astazi le gasim si in librarii, scoli, cabinete medicale sau in orice loc ce prezinta risc de vandalizare sau se doreste monitorizarea persoanelor care au trecut pragul acelei locatii.

Specialistii precizeaza ca proprietarii de afaceri aleg sa instaleze un sistem de supraveghere video pentru a supraveghea activitatea personalului in scopul de a o imbunatati. De asemenea, reduce riscul furtului lichiditatilor din casa de marcat sau a obiectelor din spatiile comerciale.

Sistemele de supraveghere video sunt instalate in trafic, in scopul de a reduce si a gasi persoanele care provoaca accidente rutiere sau vandalizeaza cladirile din spatiul public.

Camerele de supraveghere video Wi-Fi asigura o serie de avantaje in plus fata de cele clasice

  • Sunt de dimensiuni reduse si pot fi mutate oriunde – Daca simti ca este ceva in neregula intr-o zona, acestea pot fi instalate intr-un loc ferit privirilor;
  • Nu necesita cablu;
  • Inregistrarile pot fi salvate in Cloud pentru a fi vizualizate oricand, de oriunde.

Date de contact

A venit timpul sa iti asiguri cele mai bune conditii de trai, iar siguranta ta, a familiei si a bunurilor tale este intretinuta de diferite tipuri de echipamente si camere de supraveghere wireless disponibile la preturi avantajoase.

Pentru a vizualiza intreaga gama de produse si categoriile profesionale pentru camere si sisteme de supraveghere video, acceseaza magazinul online www.e-camere.ro

Pentru a beneficia de servicii de consultanta avizate si profesionale, poti lua legatura cu departamentele de vanzari si tehnice ale firmei Polites Online Srl, sunand la urmatoarele numere de telefon: 0767 390 475   sau 0765 487 387.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.