Camioane rulate- investitia care aduce succes

Investind în camioane sau cap tractor, investești în afacerea ta. Din aceste motiv investiția trebuie să fie una de succes. Obiectivul fiecărei afaceri este generarea profitului. Antreprenorii achiziționează camioane rulate datorită prețului, însă ține cont și de condițiile de lucru ale șoferului. Principalele aspecte de care trebuie să ții cont, atât în calitate de antreprenor cât și în calitate de șofer sunt: confortul, fiabilitatea și consumul. Chiar dacă antreprenorul investește, șoferii sunt cei care își petrec zile întregi în cabina camionului, așa că cele mai bune sugestii vin chiar de la ei.

Indiferent de marca pe care o preferi, numele brand-ului trebuie să inspire încredere și să ofere soluții pentru fiecare problemă care ar putea apărea. Fie că preferi camioane MAN, camioane Scania sau camioane Iveco, trebuie să iei în considerare fiecare aspect.

OFERTE DE FINANȚARE VARIATE ÎN FUNCȚIE DE MARCA DE CAMIOANE PREFERATĂ

Fiecare marcă de camioane are oferte de finanțare variate, pe care e bine să le știi și să ții cont de ele. Camioanele rulate reprezintă o investiție în care trebuie să ții cont de toate aspectele. Fie că sunt aspecte ce privesc direct camionul sau aspecte externe ce privesc finanțarea toate au o importanță majoră.

Programul de finanțare de la camioane Scania se evidențiază prin faptul că deveniți proprietar încă de când semnați contractul. La final aveți și opțiunea de a cumpăra camionul la o valoarea reziduală foarte avantajoasă. Soluțiile de finanțare oferite de camioane Scania au scopul de a susține orice inițiativă și de a ajuta cumpărătorul să achiziționeze un camion rulat cu proprietățile unui camion nou. Scania îți pune la dispoziție două pachete de finanțare pentru camioane in leasing.

Leasingul operațional care constă în cumpărarea de camioane Scania second hand plătind doar 3 rate în avans, iar perioada de finanțare este cuprinsă între 12 și 48 de luni. Al doilea pachet de finanțare este închirierea pe timp de un an, iar rata pornește de la 790 de euro  cu un avans de doar 5%.  Șoferii susțin că ofertele de finanțare oferite de Scania pentru camioane rulate sunt cele care îndeplinesc 100% raportul calitate-preț.

SCANIA APPROVED! 3 SERVICII ÎNTR-UN SINGUR PACHET: REPARĂ, ÎNTREȚINE ȘI PROTEJEAZĂ!

Achiziționarea unui camion second hand atrage după sine și câteva aspecte demne de lua în considerare. Un lucru extrem de important pe care trebuie să-l ai în vedere este service-ul care trebuie să fie aproape, iar serviciile lui nelimitate. În ceea ce privește repararea unui camion second hand cu tot ce cuprinde de la piese până la serviciile de mentenanță, problema service-ului are o importanță primordială. Tot ce înseamnă componentă de camion sau cap tractor necesită atenție și verificare periodică pentru o bună funcționare.

Siguranța este unul dintre factori decizionali atunci când vrei să achiziționezi un camion second-hand. Fiind în mare parte a timpului pe drumuri, șoferii au nevoie de siguranța oferită de construcția unui camion. Serviciile de mententață regăsite des exprimă o calitate superioară pentru produsul oferit.

Pe camioane.scania.ro găsești camionul preferat însoțit de o mulțime de beneficii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.