Canvas personalizat | de ce este ideal sa inramezi amintirile

Detalii despre canvas personalizat

canvas personalizat

Vrei sa cumperi un tablou canvas personalizat pentru a-ti infrumuseta apartamentul intr-un mod inedit?

Ei bine, apeleaza cu incredere la mareleprint.ro pentru a oferi produse si servicii de calitate care sunt considerate adevarata arta contemporana. Acestea contin imagini interesante desenate direct pe panza, un material din bumbac de cea mai buna calitate. Se remarca mai ales prin rezistenta in timp, dar si prin textura delicata.

Acest canvas este alegerea perfecta!

Esti ingrijorat ca rama de panza imprimata nu se va potrivi spatiului tau si ca estetica se va estompa in comparatie cu clasicele pictate?

Ceea ce trebuie sa stiti este ca panza pentru a va imprima imaginile preferate este groasa, de inalta calitate si are un aspect texturat, elegant, modern. Cernelurile folosite sunt ecologice, inofensive si rezistente la uv, iar montarea panzei pe un cadru din lemn bine uscat se face manual cu mare atentie la detalii. Astfel, poti fi sigur ca panza personalizata pe care o alegi este unica si usor de coordonat cu alte obiecte, materiale si texturi din camera pe care o „imbraci”.

Daca peretele pe care il ai la dispozitie este o piesa centrala spatioasa care atrage atentia, poti folosi o combinatie de rame personalizate de panza care spun intreaga poveste din spatele imaginii imprimate.

Super beneficii

  • Tablourile sunt imprimate la rezolutie inalta pe panza de inalta calitate, cu cerneluri ecologice care ofera culori vibrante si cresc rezistenta in timp.
  • Toate tablourile pe care le producem sunt rezistente la uv si, de asemenea, rezistente la apa si substante neacide.
  • Cadrul este realizat din lemn rezistent, care a fost slefuit cu grija. Rama masoara 30 x 20 mm (l x a) iar cadrul este realizat manual.
  • Tablourile pe care le producem sunt livrate „gata de utilizare”, inclusiv carlige.
  • Imaginile produselor sunt doar pentru referinta, unele culori pot varia in functie de dispozitiv. Datorita tehnologiei de afisare, pot exista discrepante intre culorile de pe monitor si culorile reale imprimate. De exemplu, monitoarele de computer si monitoarele de telefon afiseaza culori mai stralucitoare si sunt iluminate electronic.

Daca si pe tine te intereseaza un canvas personalizat, alege serviciile mareleprint.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *